Spring til indhold

Anmeldelse af
Oister

Oister screenshot
0
4.4/5
Kundeservice
5/5
Dækning
4/5
Ry blandt forbrugerne
3.8/5
Udvalg
5/5
Priser
4/5

5G:
Ja

Netværk:
3

Binding:
Ingen

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Uddybende anmeldelse af
Oister

Oister logo

De fleste danskere har efterhånden stiftet bekendtskab med Oister, som flittigt reklamerer på blandt andet tv, hvor de med nuttede havdyr promoverer deres konkurrencedygtige priser og velfungerende produkt.

Oister blev etableret i 2008, hvor selskabet i første omgang fokuserede på at levere mobilt bredbånd. To år senere blev forretningen udvidet med mobiltelefoni.

Et af de absolut vigtigste konkurrenceparametre for Oister har været prisen, og således har mobilselskabet i hele sin levetid deltaget aktivt i priskrig på det danske telemarked, hvor der har været hård konkurrence om kunderne. I dag kan Oister dog meget mere end blot at levere telefoni til fornuftige priser, for selskabet tilbyder også en attraktiv fordelsklub for kunder, abonnementer med inkluderet streaming og en kundeshop, hvor man kan købe de nyeste smartphones på markedet.

Fordele

Fornuftige priser

Fordelsklub med tilbud og rabatter

Fin hjemmeside til administration af abonnement

Nemt at skifte til andet abonnement

Ring gratis til andre Oister-kunder

Tilbyder smart abonnementstjek

Ulemper

Priserne skifter ofte, hvilket kan resultere i forvirring

Begrænset udvalg af streamingtjenester

Mobilabonnementer hos Oister

Inkluderet streaming

Deezer logo

4.4

/5

4.4/5
4.4/5

4.4

/5

Tale

Fri tale

Data DK

15 GB

Data EU

25 GB

5G:
Ja

Netværk:
3

Binding:
Ingen

104 kr. de første 4 mdr.

139 kr.

pr. måned

Pris 6 mdr: 694 kr.

Inkluderet streaming

Podimo

4.4

/5

4.4/5
4.4/5

4.4

/5

Tale

Fri tale

Data DK

45 GB

Data EU

25 GB

5G:
Ja

Netværk:
3

Binding:
Ingen

79 kr. den første md.

129 kr.

pr. måned

Pris 6 mdr: 724 kr.

4.4

/5

4.4/5
4.4/5

4.4

/5

Tale

6 timer

Data DK

6 GB

Data EU

6 GB

5G:
Ja

Netværk:
3

Binding:
Ingen

59 kr.

pr. måned

Pris 6 mdr: 354 kr.

Inkluderet streaming

Tv2 play logo

4.4

/5

4.4/5
4.4/5

4.4

/5

Tale

Fri tale

Data DK

65 GB

Data EU

30 GB

5G:
Ja

Netværk:
3

Binding:
Ingen

179 kr.

pr. måned

Pris 6 mdr: 1.074 kr.

Stort udvalg af abonnementer

Uanset hvad dine behov måtte være, er der gode chancer for, at du finder det rette mobilabonnement hos Oister. Teleselskabet tilbyder nemlig en lang række forskellige abonnementer, som blandt andet henvender sig til specifikke målgrupper.

Hos Oister finder du særlige mobilabonnementer, som er tiltænkt børn, teenagere eller seniorer. Disse tre grupper vil typisk have forskellige behov, og disse kan imødekommes hos Oister. Der er desuden også særlige abonnementer til erhvervskunder, som skal bruge mobiltelefoni til arbejdet.

Abonnementer med streaming

Selvom Oister har været lidt langsomme til at tilbyde kunderne muligheden for at tilkøbe streamingtjenester sammen med deres mobilabonnement, kan vi konstatere, at man i øjeblikket kan få TV2 Play, Viaplay, Deezer og Podimo inkluderet i sit abonnement.

Der er typisk penge at spare ved at kombinere streaming med sit mobilabonnement, så det kan være værd at overveje denne løsning, hvis du allerede bruger en af streamingtjenesterne eller overvejer at gøre det.

Som et eksempel på en mulig besparelse kan vi se på to (næsten*) identiske abonnementer og sammenligne dem:

– Fri tale, 50 GB: 99 kr./md.
– Fri tale, 45 GB og Podimo inkluderet: 129 kr./md.

Du ender derfor med kun at betale 30 kr. om måneden for et abonnement hos Podimo – som normalt koster 79 kr./md. – hvis man sammenligner abonnement 1 og 2. Ved at kombinere dit Podimo- og mobilabonnement sparer du altså 49 kr. om måneden.

*Bemærk, at det ene abonnement har 5 GB mere inkluderet end det andet, og at vi ser bort fra eventuelle introtilbud for nye kunder.

Kunder hos Oister kan få et gratis abonnementstjek

Hvis du er lidt som os her hos MobilOraklet, har du sikkert heller ikke rigtig styr på, hvor meget du ringer, sender beskeder eller bruger data på en måned. Som resultat heraf kan det være svært at blive helt klog på, om man skal vælge det ene abonnement frem for det andet.

Giver det mening at betale lidt mere for at få fri tale? Skal du bruge lidt ekstra hver måned på en større datapakke? Er det nødvendigt med en masse data i EU for at dække dit behov?

Disse spørgsmål kan du med stor sandsynlighed få besvaret hos Oister, som tilbyder deres kunder et abonnementstjek.

Hvis du anmoder om et tjek, vil du kort herefter modtage en e-mail med oplysninger om dit forbrug de seneste 3 måneder samt oplysninger om dit nuværende abonnement. Nedenfor kan du se et eksempel på et abonnementstjek hos Oister.

Som det fremgår af e-mailen fra Oister, giver det umiddelbart god mening for Casper at skifte til et billigere abonnement med mindre data.

Vi er meget begejstrede for denne service og håber, at flere mobilselskaber lader sig inspirere til at tilbyde en lignende service.

Skift mellem Oisters abonnementer med et par klik

Som kunde hos Oister får du adgang til en brugervenlig platform på hjemmesiden, hvor du med få klik kan skifte fra et abonnement til et andet – uden at skulle bøvle med papirarbejde, nyt simkort eller andre former for besvær.

I praksis betyder det, at du løbende kan justere dit abonnement, så det passer til dit forbrug i en given periode. Skal du for eksempel til udlandet i en længere periode, kan du vælge et dyrere abonnement med mere data i EU, og når du vender tilbage til Danmark, kan du frit skifte tilbage.

Du kan også – hvis du har behov for det – sætte dit abonnement på pause i op til 6 måneder for et gebyr på 29 kr.

God dækning på 3’s mobilnetværk

God dækning på mobilnettet er vigtigt, hvis du vil undgå at stå uden signal på din telefon.

Oister benytter 3’s mobilnetværk, og du skal være meget uheldig eller meget langt fra en telemast for ikke at have fornuftigt signal på alle tidspunkter.

Dette bakkes op af Teknologisk Institut, som i 2022 foretog en test af mobildækningen i Danmark. Her lød konklusionen for Oister (3) som følger: “God dækning” 5G/4G dækker 94,6 % af Danmark (55,4 % 5G).

Oister dækning

EU-data er inkluderet i alle abonnementer

De lidt ældre læsere af denne anmeldelse kan formentlig huske en tid, hvor man altid sørgede for at slå data-roaming fra, når man var i udlandet. Det kunne nemlig blive en meget, meget dyr fornøjelse, hvis man brugte data uden for Danmarks grænser.

Sådan er det dog (gudskelov) ikke længere, for langt de fleste mobilabonnementer har EU-data inkluderet.

Hos Oister får du i skrivende stund mellem 3 og 22 GB EU-data med i dit abonnement, afhængigt af hvilket du vælger.

Du kan derfor roligt tjekke mails, opdatere din Instagram eller sende snaps i udlandet uden at frygte, at hele feriebudgettet bliver brændt af på data.

Oister+ fordelsklub

Som kunde hos Oister får du ikke kun adgang til billig telefoni, men du kan også tilmelde dig Oister+ og få adgang til masser af rabatter på alt fra tøj og elektronik til streaming og måltidskasser.

Desuden deltager du automatisk i lodtrækningen om præmier hver eneste måned.

Oister+ fordelsklub

Oister kundeshop

Mangler du en ny telefon, en tablet, et smartwatch eller lignende, kan du vælge at købe det hos Oister, som tilbyder et bredt udvalg af mobiltelefoner og mobilrelateret elektronik.

I øjeblikket tilbyder Oister smartphones fra følgende mærker:

  • Apple
  • Samsung
  • OnePlus
  • Sony
  • Nokia
  • Xiaomi
Oister kundeshop

Godt ry hos forbrugerne

Oister er i skrivende stund blevet anmeldt af mere end 23.200 personer. Blandt disse har mere end halvdelen, 56 %, valgt at give topkarakter til mobilselskabet.

I den modsatte ende af spektret har 13 % valgt blot at give en enkelt stjerne.

Oister ender med en samlet vurdering på 3,8 ud af 5 stjerner, hvilket giver selskabet prædikatet ‘God’.

Oister Trustpilot

Hvad roses Oister for?

For at blive klogere på, hvad der gør Oister til et godt mobilselskab, har vi læst en række af de positive tilkendegivelser, som selskabet har modtaget.

Her går det især igen, at kundeservice er af rigtig høj kvalitet, og flere fremhæver, at man hos Oister får personlig og venlig betjening fra dedikerede medarbejdere i kundeserviceafdelingen.

Oister har fra start haft stort fokus på at levere gode mobilabonnementer til lave priser, og når man kigger på anmeldelserne af selskabet, ser det ud til, at de fortsat lykkes med dette i stor stil. I hvert fald kan flere tilfredse kunder berette om, at de har sparet penge ved at blive kunde hos Oister.

Hvad kritiseres Oister for?

Der tegner sig ikke umiddelbart noget entydigt billede af, hvad Oister gør forkert, hvis man læser de negative anmeldelser af selskabet. Kritikken stikker i mange retninger, men flere kan dog blive enige om, at ventetiden hos kundeservice kan være for lang.

Kort opsummering

Hvad der startede som en forretning for mobilt bredbånd, har udviklet sig til at være en dominerende spiller på markedet for mobilabonnementer. Man kommer selvsagt ikke sovende til den succes, som Oister oplever, så mobilselskabet må formodes at gøre en del rigtigt. Efter vi selv har testet Oister, forstår vi godt, hvorfor mange vælger at blive kunde lige præcis dér.

Selvom Oister har fokus på at holde omkostningerne nede, så man fortsat kan tilbyde skarpe og konkurrencedygtige priser til kunderne, er der tilsyneladende ikke blevet sparet på kundeservice. Skal man stole på de mange positive tilkendegivelser hos Trustpilot, er der nemlig tale om et serviceniveau i særklasse. 

Oister er ejet af Hi3G Danmark Aps, som også står bag selskabet 3, som de fleste formentlig kender. Om ikke andet har de fleste formentlig hørt deres opkaldstone et par gange efterhånden (“Threeee is the magic nuuumber…”) Oister benytter sig derfor af 3’s eget mobilnetværk, som i test har fået prædikatet ‘God’, fordi der er 4G/5G dækning i 94,6% af landet.

Oisters priser er ganske rimelige, og selvom du kan finde billige mobilabonnementer fra enkelte konkurrerende mobilselskaber, som kan matche eller overgå Oister på pris, kan disse næppe hamle op med alt det ekstra man får med som kunde hos Oister. Vi er især begejstrede for abonnementstjekket, Oister tilbyder, ligesom det er et plus i bogen, at kunder får adgang til en lang række rabatter igennem Oister+ fordelsklubben. 

Ofte stillede spørgsmål om Oister

Oister benytter 3s mobilnetværk, hvilket giver 4G og 5G dækning i 94,6 % af landet.

Oister er ejet af teleselskabet 3.

Oister er et lavpris mobilselskab, som hovedsageligt konkurrer på pris. 

Oister har af flere omgange sat sig fast i hovederne på danskerne med catchy sange. Nedenfor kan du finde en række af de mest populære:

  1. Gi’ nu et smil – sunget af Nicky Russell: Youtube-link
  2. Oister sea shanty – sunget af diverse: Youtube-link
Oister logo
4.4/5

4,4/5

Oister logo
4.4/5

4,4/5