Spring til indhold

Om os

Mobiloraklet.dk er et sammenligningssite i mobilabonnements-nichen. Sitets primære formål er at hjælpe vores besøgende med at finde det – for dem – perfekte mobilabonnement. 

Derfor finder du overskuelige oversigter over de bedste mobilabonnementer hos os, hvor du lynhurtigt vil kunne isolere de abonnementer, der imødekommer flest mulige af dine krav og ønsker. 

Vores site begrænser sig dog ikke til blot at byde på en række overskuelige sammenligninger. Vi har nemlig også en stor blogsektion, hvor du kan læse informative indlæg om alt fra, hvordan man får et guldnummer, til hvilket teleselskab der byder på den bedste dækning i Danmark.

Hvem er vi?

Vi, der står bag Mobiloraklet.dk, hedder Jesper Nørskov Jensen og Casper Ellam Schou, og vi er – i al beskedenhed – specialister i at bygge sammenligningsplatforme. 

Udover Mobiloraklet.dk står vi også bag sammenligningsplatforme i blandt andet dating-, måltidskasse og elselskabs-nichen. Kunne du tænke dig at se en eller flere disse, følger der herunder en række links:

Casper Ellam Schou
Jesper Nørskov Jensen

Vores forretningsmodel

Vores forretningsmodel baserer sig på noget, der kaldes henvisningskommissioner. I praksis betyder det, at vi tjener penge, når vi sender en besøgende videre til en teleudbyder, og den besøgende vælger at tegne et mobilabonnement hos den pågældende teleudbyder. 

Selvom vores site har et kommercielt islæt, er vores hovedfokus altid at rådgive så godt som muligt og levere en sublim brugeroplevelse, og denne leveres – hvis du spørger os – udelukkende, hvis vores indhold er ærligt og reelt.

Det betyder også, at hvis der er en eller flere grund(e) til at kritisere et teleselskab, gør vi dette uden betænkeligheder – også selvom vi måtte have en fordelagtig økonomisk aftale med teleselskabet. 

Værd at bemærke er det i den sammenhæng, at vi kreerede størstedelen af vores indhold, før vi lavede kommercielle aftaler med de forskellige teleselskaber. En fremgangsmåde, vi overlagt valgte for at sikre, at økonomiske interesser ikke skulle påvirke vores stillingtagen til nogen af teleselskaberne. 

Vil du i kontakt med os?

Hvis du har spørgsmål til os eller interesse i et kommercielt samarbejde, skal du være meget velkommen til at sende os en mail på info@mobiloraklet.dk.