Spring til indhold

Anmeldelse af
Flexii

Flexii screenshot
0
3.9/5
Kundeservice
3/5
Dækning
4/5
Ry blandt forbrugerne
3.8/5
Udvalg
4/5
Priser
5/5

5G:
Ja

Netværk:
3

Binding:
Ingen

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Uddybende anmeldelse af
Flexii

Flexii logo

Flexii er et nyt og moderne lavprismobilselskab, der fokuserer på at tilbyde overskuelige og simple mobilabonnementer til en yderst konkurrencedygtig pris.

Hvad angår værdi for pengene, får du virkelig noget godt hos Flexii. Dog kan man sjældent sænke prisen uden også at reducere udgifterne i en virksomhed, og derfor er Flexii blandt andet kun tilgængelig online. Hvis du har brug for at komme i kontakt med kundeservice, kan det kun ske via mail.

Flexii ejes af teleselskabet 3, men modsat moderselskabet skal Flexii appellere til den prisbevidste forbruger, der ikke har behov for ekstra funktioner eller service.

Flexii benytter 3’s mobilnetværk, så du kan forvente god dækning de fleste steder i landet.

Fordele

Skarpe priser

Fri tale i alle abonnementer

Attraktive kampagnetilbud til nye kunder

Fin dækning på 3s netværk

Rigeligt med EU data

Ulemper

Ingen ekstra tilkøb såsom streamingtjenester

Anmeldelser på Truspilot kunne være bedre

Kundeservice kan kun kontaktes på mail

Mobilabonnementer hos Flexii

3.9

/5

3.9/5
3.9/5

3.9

/5

Tale

Fri tale

Data DK

20 GB

Data EU

20 GB

Netværk:
3

Binding:
Ingen

5G:
Nej

0 kr. den første md.

59 kr.

pr. måned

Pris 6 mdr: 295 kr.

3.9

/5

3.9/5
3.9/5

3.9

/5

Tale

Fri tale

Data DK

Fri data

Data EU

25 GB

Netværk:
3

Binding:
Ingen

5G:
Ja

0 kr. den første md.

169 kr.

pr. måned

Pris 6 mdr: 845 kr.

3.9

/5

3.9/5
3.9/5

3.9

/5

Tale

Fri tale

Data DK

50 GB

Data EU

20 GB

Netværk:
3

Binding:
Ingen

5G:
Nej

0 kr. den første md.

79 kr.

pr. måned

Pris 6 mdr: 395 kr.

Vælg mellem tre simple abonnementer

For at gøre det nemmere for dig at vælge det rette abonnement, tilbyder Flexii kun tre pakker. Alle har fri tale og sms, så det er reelt set kun mængden af data, der gør dem forskellige.

Fælles for alle tre pakker er, at du får mobiltelefoni og intet andet. Her er ingen streaming, bonusser, særlige funktioner eller services, men derimod det, du reelt har brug for.

Fordi produkterne er skåret helt ind til benet hos Flexii, er priserne også yderst konkurrencedygtige.

Som ny kunde hos Flexii kan du desuden få fine rabatter ved oprettelse af et abonnement. Nøjagtigt hvor meget du får i rabat, og hvor længe rabatten gælder, skifter løbende, så det kan godt betale sig at holde øje med Flexii her på vores side, hvor vi sørger for at vise aktuelle introduktionstilbud til nye kunder.

Flexii abonnementer
Flexii mobilpakker d. 21/8 '23

God dækning på 3’s netværk

Flexii benytter 3’s mobilnetværk, og du skal være uheldig eller meget langt fra en telemast for ikke at have fornuftigt signal på alle tidspunkter.

Ifølge en undersøgelse foretaget af Teknologisk Institut dækker 3’s mobilnetværk 94,6% af Danmark.

Oister dækning

Masser af data i EU

Uanset om du ofte eller blot lejlighedsvis begiver dig rundt i EU uden for Danmarks grænser, kan du glæde dig over, at der er inkluderet masser af EU-data i alle mobilpakker hos Flexii. I skrivende stund får du mindst 20 GB EU-data hver måned, hvilket burde være tilstrækkeligt til de fleste sommer- og skiferier, forretningsrejser og besøg hos eventuel familie i udlandet.

Prisen er i bund, men du må give afkald på nogle ting

Flexii er absolut et af de billigste mobilselskaber på markedet i øjeblikket, så hvis du udelukkende går efter at få mest muligt for dine penge, er dette mobilselskab et meget oplagt valg.

For at kunne tilbyde så lave priser, som Flexii gør, har selskabet dog været nødsaget til at skære ned flere steder.

Først og fremmest er Flexii 100% online. Du kan altså ikke fysisk møde op et sted og få hjælp, hvis der skulle opstå problemer. Dette er dog en meget normal måde at holde udgifterne nede, og faktisk kender vi ikke til et lavpris-mobilselskab, som ikke har sparet den fysiske tilstedeværelse væk.

Kundeservice er der også umiddelbart blevet sparet på, for det er, så vidt vi kan se, umuligt at ringe til Flexii. Du kan sende dem en mail, som de lover at besvare inden for en hverdag, men der er ikke oplyst noget telefonnummer på hjemmesiden.

Det giver god mening, at man ikke kan få det hele og betale det halve, så vi forstår godt, at selskabet har måttet skære ned på fx kundeservice, så priserne kan holdes i bund.

Hvorvidt dette er en dealbreaker for dig, ved du bedst selv.

Nogenlunde ry hos forbrugerne

258 personer har i skrivende stund delt stjerner ud til Flexii, og af disse har 35% valgt at give topkarakter på 5 ud af 5 stjerner. Modsat har 50% af anmelderne givet blot 1 stjerne ud af 5 mulige. 

Samlet ender Flexii med en bedømmelse på 2,7 og får dermed prædikatet “Under middel”.

Hvad roses Flexii for?

En stor del af den ros, som Flexii trods alt får, drejer sig om prisen, som flere er svært begejstrede for. Det kan næppe undre, for det er netop den lave pris, som er det primære konkurrenceparameter for Flexii.

Flere fortæller også, at de er lidt uforstående over for de mange negative anmeldelser af selskabet. Mange har svært ved at genkende det negative billede, som bliver tegnet af mobilselskabet. En anmelder har dog et bud, da han i sin besked foreslår, at der må være tale om opstartsproblemer for Flexii, som fortsat er en relativt ny spiller på markedet.

Hvorvidt det er tilfældet, og om Flexii formår at få flere tilfredse kunder, må tiden vise. Vi holder øje og opdaterer naturligvis vores anmeldelse løbende.

Hvad kritiseres Flexii for?

Noget kan tyde på, at Flexii har haft udfordringer med at få sendt simkort ud til nye kunder i tide. Flere kan nemlig berette om, at de har stået uden mobilabonnement i flere dage, fordi simkortet fra Flexii ikke er kommet frem i tide.

Flexiis forklaring er, at det går galt i leveringsprocessen – en proces som håndteres af en tredjepart. Det er, hvis du spørger os, lidt en dårlig undskyldning, for det er naturligvis Flexiis ansvar at sikre, at tredjeparten i så fald lever op til forpligtelserne.

En række kunder er desuden utilfredse med, at der løbende kommer nye mobilpakker, som kan være billigere end deres egen nuværende aftale. Her er det dog muligt at rette henvendelse til Flexii og bede om at blive flyttet over. Vi har oplevet samme praksis hos de fleste andre mobilselskaber, så denne kritik køber vi ikke ind på.

Konklusion

Hvis prisen er det absolut vigtigste for dig, når du skal vælge et mobilabonnement, er Flexii et oplagt valg. Der er godt nok skåret lidt ned på kundeservice, men til gengæld er priserne også iblandt de billigste på markedet. Kigger man udelukkende på indholdet af mobilabonnementet kontra pris, klarer Flexii sig imponerende godt – her får man virkelig noget for pengene!

Mobildækningen er på 3’s velfungerende net, som dækker langt størstedelen af landet, men som dog ikke helt kan måle sig med TDC samt Telenor og Telias netværk. For langt størstedelen af befolkningen vil dækningen dog være mere end godkendt.

Flexii er et nyere teleselskab på markedet, og noget kan tyde på, at selskabet mangler helt at finde fodfæste på det danske telemarked. Det er i hvert fald ikke forkert at sige, at der er plads til forbedringer, hvis man skal stole på de negative tilkendegivelser hos Trustpilot. Vi tror på, at der er tale om startvanskeligheder, og at virksomheden snart får rettet op på den nuværende kurs.

Ofte stillede spørgsmål om Oister

Flexii benytter 3s mobilnetværk, hvilket giver 4G og 5G dækning i 94,6 % af landet.

Flexii er ejet af teleselskabet 3.

Flexii logo
3.5/5

3,5/5

Flexii logo
3.5/5

3,5/5