Spring til indhold

Anmeldelse af
Lebara

Lebara screenshot
0
4.4/5
Kundeservice
4/5
Dækning
5/5
Ry blandt forbrugerne
4.7/5
Udvalg
3.5/5
Priser
5/5

5G:
Nej

Netværk:
Telenor & Telia

Binding:
Ingen

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Uddybende anmeldelse af
Lebara

Lebara logo

Internationalt er Lebara en stor spiller med en kundebase på 2,5 millioner.

Mobilselskabet er især kendt for at tilbyde taletidskort og udlandstelefoni, hvilket gør selskabet til et populært valg hos folk med familie og venner i udlandet, hvor kontakten skal holdes ved lige regelmæssigt.

Det er dog ikke kun af ovenstående årsager, du bør overveje at skifte til Lebara, for det engelske teleselskab kan også tilbyde nogle af markedets bedste priser.

Fordele

Skarpe priser

Udlandsopkald er inkluderet i abonnementerne

Populær hos Trustpilot

Rigtig god mobildækning

Abonnementer til ethvert behov

Ulemper

Tilbyder ikke 5G

Ingen mulighed for tilkøb af streaming

Mobilabonnementer hos Lebara

4.4

/5

4.4/5
4.4/5

4.4

/5

Tale

100 timer

Data DK

100 GB

Data EU

5 GB

5G:
Nej

Netværk:
Telenor & Telia

Binding:
Ingen

99 kr.

pr. måned

Pris 6 mdr: 594 kr.

4.4

/5

4.4/5
4.4/5

4.4

/5

Tale

20 timer

Data DK

20 GB

Data EU

2 GB

5G:
Nej

Netværk:
Telenor & Telia

Binding:
Ingen

49 kr.

pr. måned

Pris 6 mdr: 294 kr.

4.4

/5

4.4/5
4.4/5

4.4

/5

Tale

30 timer

Data DK

30 GB

Data EU

3 GB

5G:
Nej

Netværk:
Telenor & Telia

Binding:
Ingen

59 kr.

pr. måned

Pris 6 mdr: 354 kr.

4.4

/5

4.4/5
4.4/5

4.4

/5

Tale

5 timer

Data DK

5 GB

Data EU

1 GB

5G:
Nej

Netværk:
Telenor & Telia

Binding:
Ingen

19 kr.

pr. måned

Pris 6 mdr: 114 kr.

Fornuftigt udvalg af abonnementer

Hos Lebara kan du med meget stor sandsynlighed finde et mobilabonnement, der passer til dine behov.

Du finder både helt små mobilpakker – faktisk den billigste på markedet lige nu – til blot 19 kr. og dyrere abonnementer til 179 kr., hvor du til gengæld har fri tale og voldsomme 500 GB data.

Samtlige abonnementer har EU-data inkluderet, og hos Lebara kan du desuden ringe til udlandet i op til 10 timer hver måned uden ekstra beregning.

Lebara mobilabonnementer

Ring til udlandet uden ekstra beregning

Lebara henvender sig især til personer, der ofte foretager opkald til udlandet. Som noget unikt får du nemlig opkald til udlandet inkluderet i dit abonnement, hvis du bliver kunde hos selskabet.

Med et mobilabonnement hos Lebara kan du derfor frit ringe til udlandet i mellem 5 og 10 timer uden ekstra omkostninger – det er inkluderet i dit abonnement. Hos de fleste andre teleselskaber skal du ofte betale mange penge for at ringe til udlandet.

Vær dog opmærksom på, at du ikke kan ringe til hele verden. I skrivende stund gælder udlandsopkald for +60 lande. En komplet liste over hvilke lande, der er inkluderet i abonnementet, kan du finde på Lebaras hjemmeside her.

Kundeservice

Hos Trustpilot er der rigtig meget ros til Lebaras kundeservice – det fortæller vi mere om lidt senere i anmeldelsen.

Det er muligt at komme i kontakt med Lebara mandag til torsdag i tidsrummet 8-16.

Om fredagen er der fyraften lidt tidligere, for her lukker telefonerne kl. 15.30.

Lørdag og søndag kan du komme i kontakt med Lebara mellem 10 og 14.

På hjemmesiden er det også muligt at chatte med en medarbejder, hvis du foretrækker dette. Vi testede det selv, men formåede desværre ikke at få hul igennem, selvom det var inden for åbningstiderne.

I stedet for at få fat på en medarbejder, blev der ønsket os en glædelig helligdag. Vel at mærke på en helt almindelig torsdag formiddag i august.

Måske man skulle overveje at få sig et job hos Lebara, hvis medarbejderne her har fornøjelsen af ekstra fridage i løbet af året.

Lebara helligdag

Rigtig god dækning på TT-netværket

Lebara benytter TT-netværket, som Telenor og Telia står bag. I samarbejde har de to teleselskaber etableret et fremragende mobilnetværk, så du altid er sikret god dækning på din telefon.

I en test foretaget af Teknologisk Institut i 2022 fik Telia og Telenor begge prædikatet “Meget god”, da netværket dækkede henholdsvis 98,8% og 99,3% af Danmark.

Greentel dækning

Danmarks billigste mobilabonnement?

Hos Lebara kan du frit vælge det mobilabonnement, der bedst passer til dit månedlige forbrug. Hvis dit forbrug er meget lille, kan du få et mobilabonnement til blot 19 kr., hvilket umiddelbart er det billigste, vi er stødt på i vores research.

Du får naturligvis ikke fri data og tale for så lille et beløb, men overraskende nok får du faktisk 5 timers tale og 5 GB data for dine 19 kr. Det lyder måske ikke af så meget, men det er umiddelbart en fornuftig mængde, når man tager prisen i betragtning.

Fremragende ry hos forbrugerne

I skrivende stund har 4.170 personer anmeldt Lebara på Trustpilot. 75% af disse har givet mobilselskabet topkarakter med 5 ud af 5 stjerner, mens 12% har givet bundkarakter med 1 stjerne.

I alt ender Lebara med en samlet vurdering på 4,7 og får derfor prædikatet “Fremragende”.

Lebara Trustpilot

Hvad roses Lebara for?

Det kommer nok ikke som den store overraskelse, at der er ret stor begejstring for Lebaras priser, som absolut er blandt de bedste i landet. Flere fortæller begejstret om, hvordan de sparer penge hver eneste måned, fordi de er skiftet til Lebara fra et konkurrerende mobilselskab.

Selvom der er skruet ned for priserne, er der tilsyneladende ikke blevet sparet på kundeservice, for også her er der massevis af ros fra de mange tilfredse forbrugere. Flere fortæller om, at ventetiden i telefonen er kort, når man skal tale med supportafdelingen, ligesom de personer, der bemander telefonerne, er venlige og hjælpsomme.

I vores optik er loyale kunder et kvalitetsstempel – hvem gider forblive som kunde i en butik, hvis denne ikke gør sit arbejde ordentligt? På dette parameter klarer Lebara sig også godt. En række anmeldere hos mobilselskabet fortæller nemlig, at de har været kunde i adskillige år og fortsætter glædeligt.

Lebara anmeldelse 2

Hvad kritiseres Lebara for?

Efter at have læst de mange positive tilkendegivelser, især om kundeservice, er det en smule overraskende, at det er netop kundeservice, som kritiseres hos Lebara. Flere utilfredse kunder klager nemlig over den ringe kundeservice fra selskabet. Flere har oplevet, at deres elektroniske henvendelser tager meget lang tid om at blive besvaret, og enkelte har – ligesom os – oplevet, at chatten er lukket på helligdage, selvom det er en helt almindelig hverdag og inden for selskabets åbningstider.

Kort opsummering

Hvis prisen er det vigtigste for dig, når du skal vælge et mobilselskab, er Lebara umiddelbart et oplagt valg. Her får du nemlig rigtigt meget for dine penge, og har du blot et beskedent månedligt mobilforbrug, kan du slippe med blot at betale 19 kr./md.

Hvis du desuden har behov for at ringe til udlandet regelmæssigt, finder du næppe et mere oplagt mobilabonnement. Hos Lebara er der nemlig inkluderet op til 10 timers taletid til udlandet – noget du normalt skal betale ekstra for hos andre mobilselskaber.

Der er lidt delte meninger om kundeservice hos Lebara. Langt de fleste har en særdeles positiv opfattelse, men enkelte anmeldere hos Trustpilot har den stik modsatte holdning. Vi hælder dog selv til, at Lebara må gøre et godt stykke arbejde, da der er klart overtal af positive tilkendegivelser.

Lebaras mobildækning er der ikke umiddelbart noget at sætte en finger på. Selskabet benytter sig nemlig af Telenor & Telias samlede mobilnet, som i øjeblikket dækker omkring 99 % af landet.

Lebara logo
4.4/5

4,4/5

Lebara logo
4.4/5

4,4/5