Spring til indhold

Anmeldelse af
Duka

Duka screenshot
0
4.3/5
Kundeservice
4.5/5
Dækning
5/5
Ry blandt forbrugerne
4.8/5
Udvalg
3/5
Priser
4/5

5G:
Ja

Netværk:
Telenor & telia

Binding:
Ingen

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Uddybende anmeldelse af
Duka

Duka logo

Duka adskiller sig fra mængden af mobilselskaber, idet der faktisk ikke er tale om et rendyrket teleselskab. Duka er nemlig først og fremmest en virksomhed, der sælger brugervenlige computere og tablets med medfølgende supportabonnementer. Målgruppen for denne del af forretningen er særligt ældre, som kan have brug for løbende assistance med deres computer.

Duka har dog udvidet deres produktsortiment, så de nu også kan tilbyde brugervenlige mobilabonnementer. Igen er målgruppen især ældre, som måske kan have udfordringer med teknologien.

Udover gennemskuelige mobilabonnementer tilbyder Duka derfor supportabonnementer, så man altid kan kontakte virksomheden og få hjælp, hvis telefonen driller.

Men skal man så helt gå udenom Duka, hvis man ikke betragter sig selv som værende ældre?

Nej, det ville faktisk være en skam!

Uanset om du er ved at flytte på plejehjem eller netop er blevet konfirmeret, er der masser af værdi for pengene, hvis du vælger et Duka mobilabonnement. Og lad os nu bare være ærlige, i sidste ende er det fuldstændigt ligegyldigt, om der står Duka, Telia eller Oister på regningen hver måned – det afgørende er, hvad du får for dine penge.

Duka kalder deres mobilabonnementer for DukaTALE, men for nemheds skyld vil vi i denne anmeldelse blot omtale dem som Duka.

Fordele

Fremragende ry på Trustpilot

Skarpe priser

Tilbyder supportabonnementer så du kan få hjælp til telefonen

Fornuftigt udvalg

Simple og gennemskuelige abonnementer

Rigtig god kundeservice

Ulemper

Ingen mulighed for tilkøb af streaming

Mobilabonnementer hos Duka

4.3

/5

4.3/5
4.3/5

4.3

/5

Tale

Fri tale

Data DK

50 GB

Data EU

50 GB

5G:
Ja

Netværk:
Telenor & Telia

Binding:
Ingen

50 kr. resten af året

119 kr.

pr. måned

Pris 6 mdr: 576 kr.

4.3

/5

4.3/5
4.3/5

4.3

/5

Tale

Fri tale

Data DK

25 GB

Data EU

25 GB

5G:
Ja

Netværk:
Telenor & Telia

Binding:
Ingen

99 kr.

pr. måned

Pris 6 mdr: 594 kr.

4.3

/5

4.3/5
4.3/5

4.3

/5

Tale

Fri tale

Data DK

60 GB

Data EU

60 GB

5G:
Ja

Netværk:
Telenor & Telia

Binding:
Ingen

149 kr.

pr. måned

Pris 6 mdr: 894 kr.

Fint udvalg af abonnementer

Duka tilbyder et fornuftigt udvalg af mobilpakker, så du med stor sandsynlighed kan finde en, der passer til dit månedlige forbrug.

Pakkerne indeholder dog kun tale, sms/mms og data. Du får derfor kun det mest basale og nødvendige hos Duka. Hvis du ønsker yderligere tjenester inkluderet i dit abonnement, som f.eks. streamingtjenester, bør du kigge i retning af et andet mobilselskab.

Hvis du leder efter et mobilabonnement med streaming, kan du se vores oversigt over disse her.

For at leve op til sine kerneværdier – at tilbyde simple og brugervenlige produkter – har Duka skåret ind til benet, så mobilabonnementerne kun indeholder det mest nødvendige.

Kundeservice er (næsten) altid klar til at hjælpe dig.

 

Duka har stor fokus på brugervenlighed i deres produkter samt at yde support til de kunder, som måtte have brug for assistance.

Det giver derfor rigtig god mening, at du har mulighed for at komme i kontakt med selskabet 11 timer i døgnet. På hverdage i tidsrummet 09-20 og lørdage fra 09-15.

Lytter man til de mange tilfredse kunder hos Duka, er det ikke kun de lange åbningstider, som fungerer godt. Der er nemlig også meget ros til de skarpe og venlige supportmedarbejdere, som bemander telefonerne og løser kundernes problemer.

Duka har desuden et erklæret mål om, at alle henvendelser på telefon skal besvares inden for 3 minutter.

Duka sælger også telefoner

Mangler du en ny telefon, kan du vælge at købe den hos Duka. Det er valgfrit, om du vil tilkøbe et Duka mobilabonnement sammen med telefonen.

Vi er ikke umiddelbart imponerede over udvalget af telefoner, som i skrivende stund blot består af to iPhones og fire Nokia-telefoner.

Duka mobilshop

Mobilsupport

Har du brug for hjælp til din nye mobiltelefon, kan du tilkøbe en supportaftale for 79 kr./md. eller 39 kr./md., hvis du har et Duka mobilabonnement.

Med en supportaftale kan du få hurtig hjælp til alle dine udfordringer, hvad enten de drejer sig om at downloade apps, tage et billede eller få adgang til dine sociale medier.

Der er ingen grænser for, hvor ofte du må bede om hjælp, så hvis du ofte støder på problemer, når du skal bruge din telefon, kan det være rigtig fornuftigt at købe hjælp fra de dygtige og venlige supportmedarbejdere hos Duka.

Duka mobilsupport

Fremragende mobildækning

Duka benytter sig af TT-netværket, som Telenor og Telia står bag. I samarbejde har de to teleselskaber etableret et fremragende mobilnetværk, så du altid er sikret god dækning på din telefon.

I en test foretaget af Teknologisk Institut i 2022 fik Telia og Telenor begge prædikatet “Meget god”, da netværket dækkede henholdsvis 98,8% og 99,3% af Danmark.

Fremragende ry hos forbrugerne

Duka er i skrivende stund blevet anmeldt af mere end 2.100 personer. I blandt disse er langt størstedelen meget tilfredse med Duka.

Helt præcist har 86 % af anmelderne givet virksomheden topkarakter på 5 ud af 5 stjerner. Modsat har kun 6 % været så utilfredse, at de har givet en enkelt stjerne.

Duka ender således med en samlet vurdering på 4,8 og får dermed prædikatet ‘Fremragende’.

Det er dog vigtigt at bemærke, at Trustpilot anmeldelserne dækker hele Dukas forretning, som også involverer 

Duka Trustpilot

Hvad roses Duka for?

Duka gør mange ting rigtigt, virker det til, men det er især kundeservice, som får ros af de mange tilfredse kunder hos selskabet. Flere fortæller om venligt og tålmodigt personale, som tager sig den nødvendige tid til at hjælpe.

Duka hjælper med stort og småt, og mange har haft stor glæde af at kunne ringe ind og få assistance.

Flere roser desuden Duka for deres rigtig fine priser.

Alt i alt virker det til, at Duka er et seriøst og reelt foretagende, som altid er klar med høflig hjælp til de mange kunder, som ofte er “teknisk udfordrede”.

Duka anmeldelse 1
Duka anmeldelse 2

Hvad kritiseres Duka for?

Der tegner sig ikke et klart og tydeligt billede af, hvad Duka gør forkert, når man læser de relativt få negative anmeldelser af selskabet.

Generelt set er kritikken – i vores øjne – i småtingsafdelingen, hvis ikke den endda er decideret ubetydelig.

En anmelder beklager sig eksempelvis over, at stemmen i telefonen, som fortæller om ventetid, er irriterende at høre på. En anden har misforstået den indgåede aftale om rabat i de første måneder og er derfor utilfreds med “prisstigningen”.

Duka er gode til at besvare de få negative anmeldelser, og baseret på deres svar virker det til, at de formår at løse problemer og eventuelle misforståelser.

Konklusion

Som mobilselskab er der ikke meget negativt at sige om Duka. Kundeserviceniveauet er helt i top, priserne er rimelige, og udvalget af mobilpakker burde dække de flestes behov. Der er dog ingen muligheder for at tilkøbe streaming, hvilket måske vil være et minus for nogen.

Da Duka benytter sig af Telenor og Telias samlede mobilnetværk, som dækker mere end 99% af landet, er du næsten garanteret signal på din telefon, uanset hvor du befinder dig.

Som noget unikt kan du hos Duka oprette en supportaftale, så du altid har mulighed for at få hjælp med din telefon, uanset hvad det måtte være, der giver problemer.

Duka logo
4.3/5

4,3/5

Duka logo
4.3/5

4,3/5