Spring til indhold

Anmeldelse af
Telmore

Telmore screenshot
0
4.1/5
Kundeservice
4/5
Dækning
5/5
Ry blandt forbrugerne
4.1/5
Udvalg
4.5/5
Priser
3/5

5G:
Ja

Netværk:
TDC

Binding:
Ingen

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Uddybende anmeldelse af
Telmore

Telmore logo

Siden 2000 har Telmore sørget for, at danskere kan ringe, sende SMS’er og gå på nettet på deres smartphones. I 2010 kunne selskabet glæde sig over at være det største af sin slags (online teleselskab) med hele 700.000 kundeforhold.

I 2003 købte TDC 20 % af Telmore, inden de året efter igen fandt checkhæftet frem og opkøbte de resterende 80 %. 

I 2014 lancerede Telmore produktet ‘Telmore Play’, hvor du har mulighed for at inkludere streamingtjenester i dit mobilabonnement. Sidenhen har flere andre selskaber ladet sig inspirere, men Telmore var pionererne på dette område.

Det betyder, at du i dag kan få adgang til en lang række af de største streamingtjenester igennem dit mobilabonnement hos Telmore. Ved at samle streaming og telefoni kan du spare penge hver måned.

Selvom en del konkurrenter også tilbyder streaming i deres abonnementspakker, er det Telmore, som kan tilbyde det største udvalg af streamingtjenester.

Fordele

Fremragende netværk

Tilbyder massevis af streamingtjenester

Velfungerende selvbetjening i app eller på hjemmeside

Mange tilfredse kunder

Tilbyder egen eksklusive musikstreamingtjeneste

Ulemper

Abonnementer uden streaming kan ikke konkurrere på pris

Mobilabonnementer hos Telmore

4.1

/5

4.1/5
4.1/5

4.1

/5

Tale

2 timer

Data DK

1 GB

Data EU

9 GB

5G:
Nej

Netværk:
TDC

Binding:
Ingen

59 kr.

pr. måned

Pris 6 mdr: 354 kr.

Inkluderet streaming

Disney+
Netflix
Viaplay logo
Tv2 play logo

4.1

/5

4.1/5
4.1/5

4.1

/5

Tale

Fri tale

Data DK

Fri data

Data EU

77 GB

5G:
Ja

Netværk:
TDC

Binding:
Ingen

99 kr. den første md.

499 kr.

pr. måned

Pris 6 mdr: 2.594 kr.

4.1

/5

4.1/5
4.1/5

4.1

/5

Tale

Fri tale

Data DK

Fri data

Data EU

33 GB

5G:
Ja

Netværk:
TDC

Binding:
Ingen

229 kr.

pr. måned

Pris 6 mdr: 1.374 kr.

4.1

/5

4.1/5
4.1/5

4.1

/5

Tale

Fri tale

Data DK

40 GB

Data EU

20 GB

5G:
Ja

Netværk:
TDC

Binding:
Ingen

139 kr.

pr. måned

Pris 6 mdr: 834 kr.

Telmore Play: Stort udvalg af streamingtjenester

Hos Telmore har du – ligesom hos en del andre mobilselskaber – mulighed for at få streaming inkluderet i dit mobilabonnement. Du finder dog ikke mange mobilselskaber, der kan tilbyde et tilsvarende stort udvalg som Telmore.

Vælger du et såkaldt Telmore Play-abonnement, kan du i skrivende stund få adgang til følgende streamingtjenester:

  • TV2 Play
  • Disney+
  • Netflix
  • Viaplay
  • HBO Max
  • SkyShowtime
  • Saxo
  • Telmore Musik

Udover at det er praktisk og nemmere at administrere sine abonnementer, når det hele er samlet ét sted, kan du – ifølge Telmore selv – spare helt op til 37% om måneden på telefoni og streaming ved at blive kunde hos Telmore.

Mobilabonnementer til de fleste behov

Udvalget af mobilabonnementer hos Telmore er fornuftigt, hvorfor du med stor sandsynlighed vil kunne finde et, der matcher dit mobilforbrug.

Ligesom hos mange andre mobilselskaber, skifter Telmore løbende deres pakker. Pris, taletid, mængden af data og lignende kan variere fra måned til måned, men som eksisterende kunde kan du uden besvær skifte mellem de tilgængelige pakker efter behov. Dette kan du gøre enten online på hjemmesiden eller i Telmores app.

Nye kunder vil også opleve, at der tilbydes skiftende rabatter måned for måned.

Nedenfor kan du se, hvilke pakker Telmore tilbyder i august 2023:

Telmore mobilabonnementer

Hos MobilOraklet sørger vi for at opdatere priserne for mobilabonnementerne løbende og informerer også om eventuelle introtilbud til nye kunder. Hvis du vil være sikker på at gøre en god handel, hvis du skal skifte mobilabonnement, anbefaler vi derfor, at du bruger vores side til at danne dig et overblik over aktuelle rabatter og tilbud.

Danmarks bedste mobildækning

Som kunde hos Telmore får du adgang til TDC’s mobilnetværk, hvilket sikrer dig, at du (stort set) altid har dækning på din telefon.

I en test foretaget af Teknologisk Institut i 2022 fik TDC’s netværk prædikatet “Meget god”, fordi nettet dækker 99,3% af Danmark med 5G/4G.

I 2023 blev TDC NET for ottende år i træk kåret som det bedste mobilnetværk i Danmark.

I øjeblikket kan TDC desuden prale af den bedste 5G-dækning i hele landet.

Telmore dækning

Egen musikstreamingtjeneste: Telmore Musik

Telmore står bag deres helt egen streamingstjeneste for musik, som du kun kan få adgang til, hvis du er kunde i butikken.

Telmore Musik er navnet på tjenesten, som giver dig adgang til mere end 75 millioner musiknumre. 

Selve tjenesten gør ikke noget nyt, som ikke er set før hos tjenester som Spotify. Til gengæld er prisen for Telmore Musik ganske konkurrencedygtig. 

For blot 149 kr. om måneden får du fri tale, 25 GB data og fri adgang til Telmore Musik. Til sammenligning koster Spotify Premium 109 kr./md.

Telmore musik

Egen musikstreamingtjeneste: Telmore Musik

Telmore står bag deres helt egen streamingtjeneste for musik, som du kun kan få adgang til, hvis du er kunde hos dem.

Telmore Musik er navnet på tjenesten, som giver dig adgang til mere end 75 millioner musiknumre.

Selve tjenesten gør ikke noget nyt, som ikke er set før hos tjenester som Spotify. Til gengæld er prisen for Telmore Musik ganske konkurrencedygtig.

For blot 149 kr. om måneden får du fri tale, 25 GB data og fri adgang til Telmore Musik. Til sammenligning koster Spotify Premium 109 kr./md.

Køb din næste telefon hos Telmore

Mangler du en ny telefon, kan du vælge at handle gennem Telmore, som har et bredt udvalg af smartphones i deres butik.

Apple, Samsung og Sony-telefoner er naturligvis at finde på de digitale hylder, men også brands som Nokia, Motorola, Xiaomi og Google forhandles hos Telmore.

Som kunde hos Telmore får du rabat på din nye telefon. Hvis du ikke er kunde, kan du hurtigt blive det og dermed spare penge på din næste smartphone.

Godt ry hos forbrugerne

40.388 personer har i skrivende stund anmeldt Telmore på Trustpilot. 62% af anmelderne har givet Telmore topkarakter på 5 ud af 5 mulige stjerner, mens 11% har blot givet én stjerne.

Samlet set ender Telmore med en vurdering på 4,1 og får dermed prædikatet ‘God’.

For at blive klogere på, hvad Telmore gør godt, og hvor eventuelle vækstpunkter måtte befinde sig, har vi nærlæst en lang række anmeldelser på Trustpilot. 

Hvad roses Telmore for?

Det er især kundeservice hos Telmore, som får ros af de tilfredse kunder, der har valgt at give deres mening til kende på Trustpilot. Flere fortæller, at serviceniveauet er højt, og at medarbejderne er både søde og hjælpsomme. Baseret på anmeldelserne ser det ud til, at Telmore er villig til at gå langt for at gøre kunderne tilfredse.

Vi faldt blandt andet over følgende anmeldelse, som vi har valgt at fremhæve:

“[..] jeg blev kontaktet af konsulent Cecilie P. på min tidligere dårlige anmeldelse, og hun har fået vendt min dårlige oplevelse til en god. Hun mødte alle mine kritikpunkter, og hjalp mig hurtigt med at få adgang til et eSIM-kort, så jeg kunne få adgang til min telefon igen, og jeg fik refunderet penge fra mit abonnement samt ekstra transport jeg havde betalt, da jeg ikke kunne få adgang til mit DSB kort på min telefon. Hun var sød og hjælpsom under hele korrespondancen.”

Flere af de tilfredse kunder er også begejstrede over Telmore Play. Her er det især besparelsen på streaming og telefoni samt det praktiske i at samle udgifterne ét sted, som får kunderne til at få armene i vejret.

Hvad kritiseres Telmore for?

Selvom vi har forsøgt at tegne os et overordnet billede af, hvad Telmore gør skidt, har det ikke for alvor været muligt. Kritikken af mobilselskabet stikker nemlig i mange forskellige retninger, hvilket måske kan tyde på, at de utilfredse kunder blot har været uheldige at få en dårlig oplevelse. Uanset hvor godt man driver sin forretning, vil ting altid gå galt, hvorfor det er forventeligt, at en person før eller siden ikke modtager sit simkort til tiden, har svært ved at komme igennem til kundeservice eller får trukket et forkert beløb fra kontoen. 

Kort opsummering

Der er flere gode grunde til at vælge Telmore som mobilselskab, men det er især, hvis du bruger streamingtjenester i det daglige, at det for alvor giver mening at blive kunde hos Telmore. Ved at samle dit mobilabonnement og dine streamingtjenester ét sted vil du – ifølge Telmore selv – kunne spare helt op til 37% om måneden.

De mange anmeldelser fra forbrugerne på Trustpilot peger på, at du roligt og trygt kan vælge Telmore som teleselskab. Selvom der naturligvis er enkelte utilfredse kunder, er de fleste meget tilfredse med især serviceniveauet og muligheden for at tilkøbe (og spare penge på) streaming hos Telmore.

Telmore giver dig adgang til TDC’s mobilnetværk, som 8 år i træk er blevet kåret som Danmarks bedste. Derfor kan du forvente fremragende dækning i det meste af landet. Risikoen for at stå uden signal på din telefon bør derfor være minimal.

Ofte stillede spørgsmål om Telmore

Telmore bruger TDC Net, som 8 år i træk er blevet kåret som Danmarks bedste.

Du kan ringe til Telmore på 70218900. Telefonerne er åbne mandag til fredag fra 09 – 16.

Det billigste abonnement hos Telmore koster 59 kr. og inkluderer 1 times tale samt 2 GB data.

Det dyreste i produktkataloget er et Telmore Play abonnement, som koster 499 kr. Dette abonnement inkluderer fri tale, fri data og 8 forskellige streamingtjenester.

Telmore blev i 2004 opkøbt af TDC, som herefter fortsatte driften som tidligere.

I 2013 lukkede Telmore ned som selvstændigt selskab og blev i stedet et varemærket eget af TDC.

Telmore Play er betegnelsen for en række mobilabonnementer, som inkluderer streamingtjenester. Du har mulighed for at vælge imellem en række forskellige pakker med forudbestemte streamingtjenester, eller du du kan blande selv, så du kun får de tjenester, du har brug for.

 

Telmore logo
4.1/5

4,1/5

Telmore logo
4.1/5

4,1/5