Spring til indhold

Anmeldelse af
CBB Mobil

CBB Mobil screenshot
0
4.5/5
Kundeservice
5/5
Dækning
5/5
Ry blandt forbrugerne
4.6/5
Udvalg
4.5/5
Priser
3.5/5

5G:
Ja

Netværk:
Telenor & Telia

Binding:
Ingen

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Uddybende anmeldelse af
CBB Mobil

CBB Mobil Logo

I år 2000 blev mobiltelefoniselskabet Club Blah Blah etableret, og allerede to år senere blev det ret specielle navn ændret til CBB Mobil – en forkortelse af Club Blah Blah.

Oprindeligt henvendte teleselskabet sig til et yngre publikum i alderen 15-25 år, men med det strategiske navneskifte forsøgte selskabet nu at signalere en mere seriøs tilgang til telefoni i håb om også at tiltrække ældre kunder. 

CBB Mobil var iblandt de første danske mobilselskaber, som kunne tilbyde en internetbaseret service, hvilket gjorde det muligt at presse abonnementspriserne i bund. 

I 2004 opkøbte Sonofon (nu Telenor) CBB Mobil og selskabets omkring 160.000 kunder for 175 millioner kr. 

Fordele

Benytter et af landets bedste mobilnetværk

Rimelige priser

Mulighed for at tilkøbe adgang til streamingtjenester til fordelagtige priser

Mange gode anmeldelser hos Trustpilot

Ring gratis til andre med CBB Mobil

Ulemper

Et par af de største streamingtjenester tilbydes ikke endnu

Abonnementer uden streaming kan ikke konkurrere på pris

Mobilabonnementer hos CBB Mobil

4.5

/5

4.5/5
4.5/5

4.5

/5

Tale

Fri tale

Data DK

Fri data

Data EU

30 GB

5G:
Ja

Netværk:
Telenor & Telia

Binding:
Ingen

49 kr. de første 2 mdr.

199 kr.

pr. måned

Pris 6 mdr: 894 kr.

4.5

/5

4.5/5
4.5/5

4.5

/5

Tale

Fri tale

Data DK

500 GB

Data EU

25 GB

5G:
Ja

Netværk:
Telenor & Telia

Binding:
Ingen

49 kr. de første 2 mdr.

149 kr.

pr. måned

Pris 6 mdr: 694 kr.

Inkluderet streaming

4.5

/5

4.5/5
4.5/5

4.5

/5

Tale

Fri tale

Data DK

50 GB

Data EU

20 GB

5G:
Ja

Netværk:
Telenor & Telia

Binding:
Ingen

104 kr. de første 2 mdr.

259 kr.

pr. måned

Pris 6 mdr: 1.244 kr.

Inkluderet streaming

4.5

/5

4.5/5
4.5/5

4.5

/5

Tale

Fri tale

Data DK

50 GB

Data EU

20 GB

5G:
Ja

Netværk:
Telenor & Telia

Binding:
Ingen

129 kr. de første 2 mdr.

309 kr.

pr. måned

Pris 6 mdr: 1.494 kr.

Stort udvalg af abonnementer

Hos CBB Mobil finder du et stort udvalg af mobilabonnementer, så uanset hvad du måtte have brug for, vil du med stor sandsynlighed kunne finde en pakke, der passer til dine behov. Selskabet kører ofte med attraktive introtilbud til nye kunder, og der bliver fra tid til anden ændret i de forskellige abonnementspakker.

Det er især værd at nævne, at du hos CBB Mobil har mulighed for at tilkøbe streamingtjenester (mere om det i næste afsnit af anmeldelsen).

CBB Mix – inkluder streaming i dit mobilabonnement og spar penge

Hos CBB Mobil kan du – ligesom hos en del andre mobilselskaber – tilføje streamingtjenester til dit abonnement. Denne service kaldes CBB Mix.

CBB Mix

Vælger du CBB Mix, kan du få minimum to og op til seks streamingtjenester til en fordelagtig pris inkluderet i dit mobilabonnement.

De første to streamingtjenester koster 150 kr./md., hvorefter hver ekstra tjeneste, du vælger, koster 50 kr./md. Det betyder, at du kan få adgang til platforme som f.eks. Viaplay for blot en halvtredser. Normalt koster et Viaplay-abonnement 129 kr./md.

Vi er en smule skuffede over, at det ikke er muligt at vælge tjenester som f.eks. Netflix og Disney+, men til gengæld trækker det meget op i vores vurdering, at abonnementet er fleksibelt og tillader ændringer løbende.

Du kan frit skifte ud i dine streamingtjenester fra måned til måned, ligesom du kan vælge tjenester til og fra efter behov.

Skal dit barn have et mobilabonnement? – CBB Mobil gør det nemt at administrere

Som forælder kan du, takket være CBB Mobils smarte platform, administrere dit barns mobilbrug. Som forælder kan du:

1. Spær for bestemte ydelser

Hos CBB har du mulighed for at spærre udvalgte numre eller fjerne muligheden for at sende indholdstakserede SMS’er (den slags der kan koste penge). Med denne funktion kan du sikre dig, at dit barn ikke deltager i konkurrencer, køber spil, ringetoner eller lignende, som ellers ville resultere i høje telefonregninger.

2. Sæt loft på dataforbruget

Skulle dit barn overskride mængden af data i abonnementet, vil datahastigheden blive nedsat resten af måneden. Du behøver således ikke frygte en ekstraregning.

3. Juster abonnementet løbende

I takt med at dit barn vokser, vil behovet for telefoni formentlig gøre det samme. Heldigvis kan du ganske nemt skifte dit barns abonnement til et andet, som bedre passer til det ændrede behov.

Fremragende mobildækning

CBB Mobil benytter sig af TT-netværket, som Telenor og Telia står bag. I samarbejde har de to teleselskaber etableret et fremragende mobilnetværk, så du altid er sikret god dækning på din telefon.

I en test foretaget af Teknologisk Institut i 2022 fik Telia og Telenor begge prædikatet “Meget god”, da netværket dækkede henholdsvis 98,8% og 99,3% af Danmark.

CBB mobil dækning

Skift abonnement med et par klik

Som kunde hos CBB Mobil får du adgang til en velfungerende og brugervenlig platform, hvor du med blot få klik kan skifte fra et abonnement til et andet – uden at skulle bøvle med papirarbejde, nyt simkort eller andre former for besvær.

Det betyder, at du kan skifte til det abonnement, som bedst passer til dine skiftende behov. Skal du for eksempel til udlandet i en længere periode, kan du med fordel skifte til et abonnement med en større mængde data i udlandet. Når du vender tilbage til Danmark, skifter du blot tilbage.

Kundeservice er i en klasse for sig selv

Det er de færreste af os, der orker at spilde tid på at vente i telefonkø, men før eller siden kan det blive nødvendigt, hvis noget driller, og du har brug for assistance.

Hos CBB Mobil behøver du dog ikke spilde din tid, blot fordi du skal i kontakt med kundeservice. Som en fantastisk service kan du nemlig bestille et opkald fra teleselskabet i stedet for at vente.

Du vælger selv, hvornår det passer dig at modtage opkaldet, og herefter er det bare at vente.

Genialt!

CBB Mobil - ring mig op

Derudover er vi glade for at se de lange åbningstider i kundeservice. I hverdagene kan du komme i kontakt med CBB Mobil i tidsrummet 08.00-20.00, og i weekenderne fra 10.00-18.00.

Det er desuden ikke kun os her på redaktionen, der er begejstrede for serviceniveauet hos CBB. Som du kan læse i næste afsnit af anmeldelsen, er det netop dette, der har givet CBB Mobil et formidabelt ry hos forbrugerne.

Fremragende ry hos forbrugerne

CBB Mobil er i skrivende stund blevet anmeldt af over 45.000 personer på Trustpilot.

Hele 77% af anmeldelserne er på 5 ud af 5 stjerner. Kun beskedne 5% har været så utilfredse, at de har kvitteret med en enkelt stjerne.

Samlet set ender CBB Mobil med en vurdering på 4,6 ud af fem og gør sig dermed fortjent til prædikatet ‘Fremragende’.

CBB Mobil Trustpilot

Hvad roses CBB Mobil for?

Læser man de mange positive tilkendegivelser, er der især én bestemt ting, som går igen, nemlig at kundeservice er i særklasse. Flere kan fortælle om, hvordan de har fået høflig og brugbar vejledning fra de søde medarbejdere hos CBB Mobil. Ligeledes virker det til, at teleselskabet er hurtige til at løse eventuelle problemer, som måtte opstå.

Anmeldelserne tegner et billede af en yderst seriøs og professionel virksomhed, som altid har styr på tingene og sætter en ære i at gøre samtlige kunder glade og tilfredse.

CBB Mobil Trustpilot anmeldelse 1
CBB Mobil Trustpilot anmeldelse 2

Hvad kritiseres CBB Mobil for?

Det er svært helt at danne sig et overblik over, hvad der går galt, når brugerne i enkelte tilfælde har en så dårlig oplevelse, at de vælger at give blot en enkelt stjerne til selskabet. Kritikken af CBB Mobil stikker i mange retninger, og der tegner sig ikke umiddelbart et entydigt billede.

Enkelte har haft dårlige oplevelser med kundeservice, en person har oplevet at miste sin nyindkøbte mobiltelefon under transporten, og en tredje fortæller, at 40 GB data ikke er nok til barnebarnet.

Kort opsummering

Mobilselskabet CBB Mobil har gennemgået en udvikling siden starten i år 2000. Oprindeligt rettede de sig mod et yngre publikum med det fjollede navn ‘Club Blah Blah’. I dag appellerer de bredt til alle aldre og målgrupper.

CBB Mobil tilbyder et bredt udvalg af mobilabonnementer, så det burde ikke være svært at finde et, der passer til dine behov.

Det er særligt fordelagtigt at skifte til CBB Mobil, hvis du allerede abonnerer på streamingtjenester. Med det smarte koncept CBB Mix kan du sammensætte dit eget mobilabonnement med streamingtjenester. CBB Mix gør det ikke kun nemmere at administrere streamingtjenester, da det hele er samlet ét sted, det bliver også væsentligt billigere for dig at få adgang til streamingtjenester.

Det største minus ved CBB Mix er, at det i skrivende stund ikke er muligt at vælge tjenester som Netflix og Disney+. Dog kan du stadig købe disse tjenester udenom dit mobilabonnement.

Der er mange positive anmeldelser at finde hos Trustpilot, og vi er glade for at se, at CBB Mobil tager deres kundeforhold alvorligt og gør en dyd ud af at sikre, at alle er glade og tilfredse.

Ofte stillede spørgsmål om CBB Mobil

CBB Mobil benytter Telenor og Telia netværket, hvilket betyder dækning i 99 % af landet.

CBB Mobil er ejet af Telenor.

CBB Mobil Logo
4.5/5

4,5/5

CBB Mobil Logo
4.5/5

4,5/5