Spring til indhold

Anmeldelse af
Alka Mobil

OBS: Alka Mobil er blevet en del af Call me

Efter små 3 år på markedet har Alka Mobil valgt at overdrage nøglerne til deres forretning til mobilselskabet Call me. 

Heldigvis findes der massevis af attraktive alternativer, så fortvivl ej, blot fordi Alka Mobil ikke længere kan vælges. 

Alka mobil screenshot
0
4/5
Kundeservice
3/5
Dækning
5/5
Ry blandt forbrugerne
4.6/5
Udvalg
3/5
Priser
4.5/5

5G:
Ja, som tilvalg

Netværk:
Telenor & Telia

Binding:
Ingen

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Uddybende anmeldelse af
Alka Mobil

Alka mobil logo

Det er formentlig de færreste, der forbinder Alka med mobiltelefoni, men forsikringsselskabet tilbyder faktisk også mobilabonnementer til en ganske fordelagtig pris, hvis man altså vel at mærke i forvejen er kunde hos Alka eller er medlem af en af de fagforeninger, som Alka samarbejder med.

Det er derfor vigtigt at slå fast med det samme, at et mobilabonnement hos Alka ikke er for alle. Hvis du ikke er medlem af den rigtige fagforening eller har et andet forsikringsselskab, som du nødigt skifter fra, kan du ikke indgå en mobilaftale med Alka.

Ikke et mobilabonnement for alle

Modsat de fleste andre mobilselskaber på markedet kan alle og enhver ikke få et mobilabonnement hos Alka Mobil. Der er nemlig tale om en lukket klub, som kræver en invitation.

For at få lov til at skifte til Alka Mobil skal du enten være forsikringskunde hos selskabet eller være medlem af en af de i alt 18 fagforeninger, som Alka samarbejder med.

Hele husstanden kan få Alka Mobil, hvis blot én enkelt person opfylder adgangskravene.

Se her om du kan få et mobilabonnement hos Alka Mobil.

Fordele

Fine priser

Tesvinder hos forbrugerrådet Tænk

Fri tale i samtlige abonnementer

Rigtig god mobildækning

Godt ry hos forbrugerne

Ulemper

Kræver at du har dine forsikringer hos Alka eller er medlem af bestemte fagforeninger

Tilbyder ingen former for streaming

5G koster ekstra

Mobilabonnementer hos Alka Mobil

Fornuftigt udvalg af abonnementer

Hos Alka Mobil finder du abonnementer til de fleste behov.

Samtlige mobilpakker indeholder fri tale, men mængden af data er forskellig.

Den største og dyreste pakke indeholder 50 GB data og koster 99 kr./md., og den mindste, som indeholder 1 GB, koster blot 39 kr./md.

Har du et meget højt dataforbrug på over 50 GB om måneden, vil Alka Mobil ikke være et godt valg, men ellers burde de fleste kunne finde en passende pakke.

Fremragende mobildækning

Alka Mobil benytter sig af TT-netværket, som Telenor og Telia står bag. I samarbejde har de to teleselskaber etableret et fremragende mobilnetværk, så du altid er sikret god dækning på din telefon.

I en test foretaget af Teknologisk Institut i 2022 fik Telia og Telenor begge prædikatet “Meget god”, da netværket dækkede henholdsvis 98,8% og 99,3% af Danmark.

Call me dækning

Fri tale i alle abonnementer

Hvis du er typen, der taler meget i telefonen, er et mobilabonnement hos Alka Mobil med stor sandsynlighed et fornuftigt valg. I samtlige abonnementer får du nemlig fri tale.

Vælger du det billigste abonnement hos selskabet, får du således ubegrænset taletid for blot 39 kr. om måneden, hvilket i skrivende stund ikke findes billigere.

Skift pakke efter behov

Som kunde hos Alka Mobil får du adgang til selvbetjeningsplatformen på hjemmesiden. Her kan du frit skifte abonnement, hvis dine behov ændrer sig.

To af abonnementerne fra Alka Mobil inkluderer ikke EU-data, hvilket er fint, hvis du kun bruger din telefon herhjemme. Hvis du skal til udlandet og har brug for data, kan du nemt og hurtigt skifte til en anden mobilpakke, der inkluderer EU-data.

Fremragende ry hos forbrugerne

Alka Mobil er i skrivende stund blevet anmeldt af mere end 1.700 forbrugere. 79% af disse har givet topkarakter på 5 ud af 5 stjerner, mens 5% har givet bundkarakter på 1 stjerne.

Samler man karaktererne i en bunke, ender Alka Mobil med en samlet vurdering på 4,6. Dette giver selskabet prædikatet “Fremragende”.

Hvad roses Alka Mobil for?

Alka Mobil får især ros for deres professionelle tilgang til mobiltelefoni. Flere beretter om, at skiftet til selskabet er gået hurtigt og uden problemer. En anmelder fortæller endda, at Alka er gode til at informere om processen undervejs.

Alka Mobil får også ros for deres skarpe priser. En anmelder fortæller, at hele familien er skiftet til selskabet, hvilket har resulteret i, at de næsten har halveret de månedlige udgifter til mobilabonnementer.

Baseret på anmeldelserne på Trustpilot er kundeservice hos Alka Mobil også yderst kompetent og venlig. Flere anmeldere fortæller om god vejledning og hurtig afklaring af problemer.

ALka Mobil anmeldelse

Hvad kritiseres Alka Mobil for?

Der er, som nævnt, ikke mange negative tilkendegivelser omkring Alka Mobil, og det er også lidt svært at danne sig et overblik over, hvad der går galt hos selskabet, da kritikken stikker i mange retninger. Der tegner sig derfor ikke et klart billede af, hvor der hos Alka Mobil er plads til forbedringer.

Den kritik, som oftest går igen, er, at der er huller i dækningen. En række anmeldere fortæller, at de ikke får så meget signal på telefonen, som de havde håbet og forventet.

Kort opsummering

Hvis du opfylder kravene om at have forsikringer hos Alka eller er medlem af en af de udvalgte fagforeninger, er der god grund til at overveje at blive kunde hos Alka Mobil. Priserne er yderst rimelige, serviceniveauet er fornuftigt, og dækningen er blandt de bedste i Danmark.

Hos Alka kan du få fri tale for blot 39 kr./md., hvilket ikke findes billigere hos andre teleselskaber.

Alka mobil logo
4/5

4,0/5

Alka mobil logo
4/5

4,0/5