Spring til indhold

Anmeldelse af
Call me

Call me screenshot
0
4.2/5
Kundeservice
4.5/5
Dækning
5/5
Ry blandt forbrugerne
4.2/5
Udvalg
4/5
Priser
3.5/5

5G:
Ja

Netværk:
Telenor & Telia

Binding:
Ingen

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Uddybende anmeldelse af
Call me

Callme logo

Call me er et ældre mobilselskab, som siden 1997 har leveret mobiltelefoni til danskerne. Dengang hed selskabet Debitel, men i 2008 pensionerede man dette navn og skiftede til det nuværende.

I begyndelsen var Call me et typisk teleselskab med fysiske adresser rundt om i landet, men siden har virksomheden ændret strategi og er i dag udelukkende at finde online.

I dag ejes Call me af Telia, som købte mobilselskabet i 2007.

Call me er især kendt for deres kampagne “Tal ordentligt”, som de fleste danskere er stødt på før eller siden. I kampagnen opfordrede Call me til en bedre tone både på internettet og i den virkelige verden.

Fordele

C More inkluderet i alle abonnementer

Attraktive introtilbud til nye kunder

Stort udvalg af mobiltelefoner og tilbehør

God og venlig kundeservice

Fremragende mobildækning

Ulemper

Kun ganske få muligheder for streaming

Mobilabonnementer hos Call me

Inkluderet streaming

Podimo

4.2

/5

4.2/5
4.2/5

4.2

/5

Tale

Fri tale

Data DK

100 GB

Data EU

20 GB

5G:
Ja

Netværk:
Telenor & Telia

Binding:
Ingen

59 kr. resten af året

119 kr.

pr. måned

Pris 6 mdr: 474 kr.

Inkluderet streaming

Podimo

4.2

/5

4.2/5
4.2/5

4.2

/5

Tale

Fri tale

Data DK

50 GB

Data EU

30 GB

5G:
Ja

Netværk:
Telenor & Telia

Binding:
Ingen

54 kr. resten af året

109 kr.

pr. måned

Pris 6 mdr: 434 kr.

Stort udvalg af abonnementer

Hos Call me finder du et stort udvalg af mobilpakker. Samtlige abonnementer inkluderer fri tale samt adgang til streamingtjenesten C More. Hvad angår mængden af data, er der dog forskel på de forskellige pakker, så hvilket abonnement du skal vælge, afhænger mest af alt af dit dataforbrug i dagligdagen.

Hos Call me finder du også mobilabonnementer målrettet børn. Disse er lidt billigere, men har mindre taletid og data end pakkerne til voksne.

Du har desuden også mulighed for at vælge et forbrugsafregnet abonnement, hvor du betaler 29 kr. hver måned og herefter kun for dit reelle forbrug.

Call me benytter sig ofte af attraktive introduktionstilbud til nye kunder. Disse sørger vi for at holde os opdateret på løbende, hvorfor du nemt kan danne dig et overblik her på siden, hvor vi ligeledes viser dig tilbud fra andre mobilselskaber.

Gratis adgang til C More i hele 2023

Som en bonus kan alle med et mobilabonnement hos Call me få gratis adgang til C More i hele 2023.

C More tilbyder et bredt udvalg af film og serier. Fokus hos streamingtjenesten er især på krimi og drama, men du finder også komedier, dokumentarer, action og meget andet godt.

c more call me

Spotify Premium kan tilkøbes med rabat

Har du allerede et abonnement hos Spotify eller overvejer du at oprette et, kan du spare 30 kr. om måneden ved at oprette dig gennem Call me.

Normalprisen for Spotify Premium er 109 kr./md., men hos Call me betaler du kun 79 kr./md.

Call me Spotify streaming

Tal ordentligt

Hvis alle blev bedre til at tale pænt til hinanden, ville verden utvivlsomt være et bedre sted. Det gælder både i den fysiske og i den digitale verden.

I et forsøg på at komme den dårlige tone til livs har Call me kørt store landsdækkende kampagner under navnet “Tal ordentligt”, hvor mobilselskabet opfordrer til, at vi alle tænker mere over, hvordan vi taler til hinanden.

Budskabet er nobelt, men intentionen har naturligvis også været at udvide forretningen og få flere kunder. Ifølge en undersøgelse foretaget af Wilke er det lykkedes for Call me, som i kølvandet på kampagnen øgede kundetilgangen med 15%.

Selvom Call me ikke længere promoverer deres brand under sloganet “Tal ordentligt”, er det fortsat en del af værdierne hos mobilselskabet, fortæller virksomheden på sin hjemmeside.

Skift abonnement med et par klik

Som kunde hos Call me kan du frit skifte fra den ene mobilpakke til den anden, hvis dit behov ændrer sig.

Har du brug for mere data i en periode, kan du med ganske få klik skifte til en større pakke – også selvom det kun er for en kortere periode. Det tager ikke længere end maksimalt 24 timer for dit nye abonnement at træde i kraft.

Du administrerer dit abonnement, tjekker dit forbrug og tilkøber eventuelle streamingtjenester på Mit Call me, som du kan tilgå ved at logge ind på hjemmesiden.

Fremragende mobildækning

Call me benytter sig af TT-netværket, som Telenor og Telia står bag. I samarbejde har de to teleselskaber etableret et fremragende mobilnetværk, så du altid er sikret god dækning på din telefon.

I en test foretaget af Teknologisk Institut i 2022 fik både Telia og Telenor prædikatet “Meget god”, da deres netværk dækkede henholdsvis 98,8% og 99,3% af Danmark.

Call me dækning

Rigeligt med EU-data inkluderet i abonnementerne

Uanset om du ofte er i udlandet eller blot lejlighedsvis krydser den danske grænse, kan du trygt gå på nettet for at se YouTube, dele billeder på Instagram, tjekke mails eller andet.

I alle abonnementer (undtagen dem der afregnes efter forbrug) er der nemlig betydelige mængder EU-data inkluderet, så du ikke behøver at begrænse dit dataforbrug, bare fordi du er ude at rejse.

Stort udvalg af mobiltelefoner og anden elektronik

Hos Call me kan du ikke kun købe mobiltelefoni, for mobilselskabet tilbyder også et overraskende stort udvalg af smartphones og tilbehør til disse.

I shoppen finder du mobiltelefoner fra samtlige af de største brands. Disse kan du typisk købe til en ekstra skarp pris, hvis du samtidig opretter et mobilabonnement med binding hos Call me.

I onlinebutikken hos Call me finder du også smartwatches, tablets, højttalere, spilkonsoller og andet elektronik.

Godt ry hos forbrugerne

Mere end 22.700 personer har i skrivende stund anmeldt Call me på Trustpilot.

Blandt disse har 60% givet topkarakteren 5 ud af 5 stjerner. Til gengæld har 13% kun givet mobilselskabet én enkelt stjerne.

Samlet set ender Call me med en vurdering på 4,2, hvilket giver prædikatet ‘God’.

Calle me Trustpilot

Hvad roses Call me for?

I blandt de positive anmeldelser virker der til at være konsensus om, at Call me yder god kundeservice. Hvad enten du er kunde i forvejen eller overvejer at blive det, vil du blive mødt af venlige medarbejdere, som er klar til at besvare dine spørgsmål og løse eventuelle udfordringer.

En anmelder er desuden begejstret for, at man hos Call me ofte får ekstra data uden beregning.

Flere fortæller, at de har været kunde hos Call me i mange år, hvilket er imponerende på et marked, hvor der er hård konkurrence om kunderne.

Call me anmeldelse 1
Call me anmeldelse 2

Hvad kritiseres Call me for?

Kritikken af Call me er ikke umiddelbart entydig, og det kan derfor være svært helt at danne sig et indtryk af, hvad selskabet generelt gør forkert.

Et par utilfredse kunder fortæller dog, at de ikke finder det rimeligt, at nye kunder får tilbudt introtilbud, mens de eksisterende kunder skal betale fuld pris. Call me er dog langt fra alene om denne problemstilling, da mange andre selskaber benytter lignende praksis for at få nye kunder. Det er vores erfaring, at det kan hjælpe at kontakte kundeservice, som herefter i nogle tilfælde kan tilbyde en form for rabat.

En række forbrugere har oplevet lange svartider på mails samt ditto telefonkøer.

Konklusion

Call me er et veletableret mobilselskab med over 20 års erfaring inden for mobiltelefoni.

Selskabet tilbyder et bredt udvalg af mobilabonnementer, der inkluderer fri tale og adgang til streamingtjenesten C More. Sammenligner vi med andre mobilabonnementer med streaming, er udvalget hos Call me desværre en smule begrænset.

Med sit fokus på god kundeservice, attraktive introtilbud og fremragende mobildækning har Call me skabt en positiv oplevelse for mange. Dog kan det begrænsede udvalg af streamingmuligheder og nogle klager over svartider i kundeservice trække ned.

Alt i alt tilbyder Call me pålidelige mobilabonnementer med attraktive funktioner, som vil dække de flestes behov.

Callme logo
4.2/5

4,2/5

Callme logo
4.2/5

4,2/5