Spring til indhold
Hjem » Hvad er et guldnummer, og hvordan får jeg et?

Hvad er et guldnummer, og hvordan får jeg et?

  • af
Hvad er et guldnummer?

Indholdsfortegnelse

I artiklen her redegør vi for, hvad der kendetegner et guldnummer. Ligeledes forklarer vi, hvad det kræver at få et guldnummer. 

Et guldnummer er et telefonnummer, som er markant lettere et huske end telefonnumre bestående af cifre uden nogen logisk eller matematisk forbindelse. Derudover plejer man at sige, at et guldnummer kendetegnes ved at være æstetisk nydeligt og let at genkende.

Hvis du lukker øjnene og genkalder dig en række virksomheders mobilnumre, der har lagret sig i din hukommelse, vil det ikke overraske os, hvis både L’EASYs (88 88 88 88) og ALKAs (70 12 14 16) numre dukker op.

Begge virksomheder har nemlig brugt mange penge på markedsføring i alverdens medier, og begge virksomheder har i den forbindelse hyppigt nævnt deres telefonnumre. 

L’EASYs nummer (8 x 8) er dog ikke et guldnummer; det er niveauet over, nemlig det, man kalder et platinnummer. 

ALKAs nummer (70 12 14 16), vil vi derimod mene, er et guldnummer, men et virkelig, virkelig godt et af slagsen. Sådan er det nemlig guldnumre. Nogle er bedre end andre.

Jeg vil gerne have et guldnummer – hvad gør jeg?

Hvis du gerne vil have et guldnummer, skal du rette henvendelse til en udbyder af sådanne numre.

Herunder følger en oversigt med links til en række udbydere:

Hvad koster et guldnummer?

Hvad koster et guldnummer
Priserne på guldnumre varierer en hel del - det samme kan siges om kvaliteten af numrene.

Der er ingen tvivl om, at guldnumre – som vi også har bemærket – varierer en del i kvalitet. Nogle guldnumre er mere musikalitet i sig og er bare lettere at huske samt mere visuelt appellerende end andre.

Netop fordi der er stor forskel på kvaliteten af guldnumre, varierer prisen også en hel del. 

De dyreste guldnumre koster omkring 10.000 kroner, mens de billigste koster omkring 100 kroner. 

Er guldnumre kun for virksomheder?

Som regel er det primært virksomheder, der investerer i guldnumre – og særligt når det kommer til de dyre af slagsen – men faktisk er der, som reglerne er nu, ingen hindringer for, at du investerer i et guldnummer som privatperson. Det samme gør sig i øvrigt gældende med platinnumre. 

Må jeg eje så mange guldnumre, som jeg ønsker?

Ja, det må du faktisk godt. 

Der er nemlig ingen regler for, hvor mange guldnumre man må investere i, og det gælder både for privatpersoner og virksomheder. 

Som tidligere bemærket er guldnumre dog ikke gratis, hvorfor det naturligvis kun anbefales at investere i sådanne – samt platinnumre – hvis du virkelig føler, at det tilfører dig og/eller din virksomhed værdi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *