Spring til indhold

Anmeldelse af
Greentel

Greentel screenshot
0
4.1/5
Kundeservice
4/5
Dækning
5/5
Ry blandt forbrugerne
4.6/5
Udvalg
3.5/5
Priser
3.5/5

5G:
Ja

Netværk:
Telenor & Telia

Binding:
Ingen

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Uddybende anmeldelse af
Greentel

Greentel logo

Greentel er et grønt mobilselskab, der adskiller sig fra konkurrenterne på markedet ved at støtte grønne projekter og initiativer.

Det er dog ikke kun den grønne profil, der tiltrækker folk, for de mange mobilpakker, du finder hos selskabet, giver god værdi for pengene. Priserne er rimelige, og der er tilstrækkelig taletid og data i pakkerne. At man samtidig kan sove bedre om natten, fordi man bidrager til en positiv udvikling, gør det bestemt ikke til et dårligere tilbud.

Fordele

Grønt mobilselskab

Støtter grønne projekter

Gør en aktiv indsats for et bedre klima

Rigtig god kundeservice

Stort udvalg af abonnementer

Fornuftige priser

Ulemper

Ingen muligheder for streaming

Klager over et opgørelsesgebyr på 50 kr.

Mobilabonnementer hos Greentel

4.1

/5

4.1/5
4.1/5

4.1

/5

Tale

2 timer

Data DK

2 GB

Data EU

2 GB

5G:
Nej

Netværk:
Telenor & Telia

Binding:
Ingen

48 kr.

pr. måned

Pris 6 mdr: 288 kr.

4.1

/5

4.1/5
4.1/5

4.1

/5

Tale

10 timer

Data DK

10 GB

Data EU

10 GB

5G:
Nej

Netværk:
Telenor & Telia

Binding:
Ingen

79 kr.

pr. måned

Pris 6 mdr: 474 kr.

4.1

/5

4.1/5
4.1/5

4.1

/5

Tale

Fri tale

Data DK

30 GB

Data EU

13 GB

5G:
Nej

Netværk:
Telenor & Telia

Binding:
Ingen

89 kr.

pr. måned

Pris 6 mdr: 534 kr.

4.1

/5

4.1/5
4.1/5

4.1

/5

Tale

Fri tale

Data DK

100 GB

Data EU

21 GB

5G:
Ja

Netværk:
Telenor & Telia

Binding:
Ingen

149 kr.

pr. måned

Pris 6 mdr: 894 kr.

Stort udvalg af abonnementer

Hos Greentel er du garanteret at finde et mobilabonnement, der passer til dine behov. Selskabet tilbyder nemlig en bred vifte af forskellige pakker, hvor forskellen ligger i mængden af taletid og data.

Du finder derfor små, billige abonnementer med for eksempel 2 timers tale og 2 GB data, men også større mobilpakker med ubegrænset tale og op til 80 GB data.

Hvis din mobil kan benytte sig af 5G, og du gerne vil drage fordel af de høje hastigheder, som dette netværk giver, skal du desværre betale ekstra. 5G kan tilkøbes til alle abonnementer for 29 kr./md.

Vi havde gerne set, at 5G var standard i alle abonnementer, og gerne uden ekstra omkostninger.

Fordele ved Greentel

Et grønt mobilselskab

Greentel adskiller sig fra andre mobilselskaber ved at være et grønt mobilselskab, der aktivt gør en indsats for at forbedre miljøet og klimaet.

I begyndelsen opkøbte mobilselskabet CO2-kvoter og Vestas-aktier for at bidrage til en positiv klimaudvikling.

I dag støtter Greentel bevarelse af regnskov og træplantning i Danmark, og siden 2021 har selskabet bidraget til opsamling af havplast langs Vesterhavet og i danske åer og havne.

Siden 2021 har Greentel bidraget til opsamling af mere end 11,5 ton havaffald.

For at blive klogere på, hvor stor en forskel Greentel gør for klimaet, har vi forsøgt at grave tal frem for, hvor meget mobilselskabet støtter årligt. Denne information er ikke umiddelbart tilgængelig på hjemmesiden, så vi har kontaktet kundeservice for at få et svar. Vi opdaterer naturligvis anmeldelsen her, når vi ved mere.

Små grønne tiltag

Lad os bare være ærlige; i det store perspektiv gør det næppe den store forskel i klimaregnskabet, at du vælger et grønt mobilselskab som Greentel.

Det betyder dog ikke, at det ikke alligevel giver mening at vælge Greentel, for lidt har bestemt også sin ret.

På samme måde har Greentel også indført en række mindre tiltag, som næppe kommer til at redde os fra et brændende inferno, hvis klimakrisen stikker helt af, men som alligevel er et skridt i den rigtige retning. Mange bække små, og alt det der…

Et af disse tiltag fra Greentel er halve simkort, som de kalder det. I praksis er selve simkortet – altså det lille kort, som skal indsættes i din telefon – nøjagtigt samme størrelse som alle andre, men resten af plastikkortet, hvorfra man trykker simkortet ud, er blevet halveret i størrelse.

Et mindre simkort betyder mindre plastik, og dermed har selskabet allerede sparet en del af jordens ressourcer.

Rigtig god dækning på TT-netværket

Greentel benytter TT-netværket, som Telenor og Telia står bag. I samarbejde har de to teleselskaber etableret et fremragende mobilnetværk, så du altid er sikret god dækning på din telefon.

I en test foretaget af Teknologisk Institut i 2022 fik Telia og Telenor begge prædikatet “Meget god”, da netværket dækkede henholdsvis 98,8% og 99,3% af Danmark.

Greentel dækning

Fremragende ry hos forbrugerne

Greentel er i skrivende stund blevet anmeldt af 880 personer, hvoraf langt størstedelen er meget tilfredse med mobilselskabet.

79% af anmelderne har givet Greentel 5 ud af 5 stjerner. Modsat har blot 6% givet en enkelt stjerne.

Greentel ender således samlet med en vurdering på 4,6, hvilket giver selskabet prædikatet “Fremragende”.

Hvad roses Greentel for?

Det er især kundeservice hos Greentel, som de mange tilfredse kunder fremhæver. Flere fortæller om venlig og hjælpsom betjening samt hurtig udbedring af eventuelle problemer.

Mange er desuden tilfredse med det produkt, de betaler for. Det fremhæves blandt andet, at både prisen og dækningen er god.

Ligeledes er mange – måske ikke så overraskende – begejstrede over de grønne initiativer, de støtter gennem et abonnement hos Greentel.

Greentel anmeldelse 1
Greentel anmeldelse 2

Hvad kritiseres Greentel for?

De få problemer, som forbrugerne har haft med Greentel, er i de fleste tilfælde småting.

Dog går et enkelt kritikpunkt igen. En del af de utilfredse kunder fortæller om et opgørelsesgebyr på 50 kr., som skal betales, hvis man afslutter sit engagement hos teleselskabet. Gebyret er dog klart og tydeligt oplyst i betingelserne, når man tilmelder sig som kunde, hvorfor Greentel har deres på det rene. Om man så mener, at gebyret er fair eller ej, må være op til den enkelte at vurdere.

Kort opsummering

Greentel griber mobiltelefoni anderledes an end konkurrenterne, for her handler det ikke kun om at levere mobiltelefoni til en god pris, men også om at sætte et positivt aftryk på planeten gennem miljøvenlige initiativer.

Det er ikke kun planeten, der er taknemmelig for Greentel, for de mange tilfredse kunder, som selskabet er blevet anmeldt af hos Trustpilot, tegner et billede af, at man som forbruger får meget for sine penge hos mobilselskabet. Det er især kundeservice, der får masser af ros, ligesom også dækningen og de fornuftige priser bliver fremhævet i de positive tilbagemeldinger.

Mobildækningen hos Greentel er blandt de bedste i landet, så risikoen for en telefon uden signal er minimal.

Greentel logo
4.1/5

4,1/5

Greentel logo
4.1/5

4,1/5