Spring til indhold

Anmeldelse af
eesy

eesy screenshot
0
4/5
Kundeservice
4.5/5
Dækning
5/5
Ry blandt forbrugerne
4.5/5
Udvalg
3/5
Priser
3/5

5G:
Ja

Netværk:
TDC

Binding:
Ingen

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Uddybende anmeldelse af
eesy

eesy logo

Navnet eesy er – som du måske har gennemskuet – et ordspil på ‘easy’, hvilket fint indkapsler mobilselskabets værdier.

Hos eesy er filosofien nemlig, at det skal være simpelt og nemt at have et mobilabonnement. Dette kommer blandt andet til udtryk gennem udvalget, som blot består af tre mobilabonnementer, hvor der naturligvis indgår data, tale og sms, men intet andet.

eesy er en del af Nuuday, som ejes af TDC. Nuuday står blandt andet også bag youSee, Telmore, Hiper og Blockbuster.

Fordele

Benytter TDCs mobilnetværk (Danmarks bedste dækning)

Fri tale, sms og mms i alle abonnementer

Tilfredse kunder

Nem betjening

Fornuftige priser

Ulemper

Beskedent udvalg

Kan kun betjenes igennem app

Mobilabonnementer hos eesy

4.0

/5

4/5
4/5

4.0

/5

Tale

Fri tale

Data DK

100 GB

Data EU

25 GB

Netværk:
TDC

Binding:
Ingen

5G:
Nej

39 kr. de 2 første mdr.

119 kr.

pr. måned

Pris 6 mdr: 554 kr.

4.0

/5

4/5
4/5

4.0

/5

Tale

Fri tale

Data DK

Fra data

Data EU

30 GB

Netværk:
TDC

Binding:
Ingen

5G:
Ja

49 kr. de 2 første mdr.

199 kr.

pr. måned

Pris 6 mdr: 894 kr.

4.0

/5

4/5
4/5

4.0

/5

Tale

Fri tale

Data DK

50 GB

Data EU

20 GB

Netværk:
TDC

Binding:
Ingen

5G:
Ja

29 kr. de 2 første mdr.

109 kr.

pr. måned

Pris 6 mdr: 514 kr.

Tre abonnementer

Modsat en del andre mobilselskaber tilbyder eesy kun tre forskellige mobilabonnementer. I disse abonnementer finder du fri tale, sms og mms samt en varierende mængde data i Danmark og i EU.

Du får ikke adgang til særlige bonusordninger, streaming eller hvad mobilselskaber ellers kan finde på at lokke med, men til gengæld får du mobildækning på Danmarks bedste netværk til en fornuftig pris.

Når dit mobilabonnement skal være nemt

Hos eesy er filosofien, at mobiltelefoni skal være nemt. Netop derfor er udvalget af abonnementer relativt beskedent, ligesom du får mobiltelefoni og intet andet, hvis du vælger at blive kunde hos mobilselskabet.

For at administrere dit abonnement skal du benytte eesys egen app, hvorfra du nemt kan holde øje med dit forbrug, skifte abonnement og håndtere en række andre indstillinger. Også i appen er der med vilje skåret helt ind til benet, så dit abonnement er så nemt at håndtere som overhovedet muligt.

Danmarks bedste netværk

eesy benytter TDC’s prisvindende mobilnetværk, som otte år i træk er blevet kåret som det bedste i test af Teknologisk Institut.

Seneste test af det danske mobilnetværk viste, at TDC dækker 99,3% af landet med 5G, hvilket ingen andre netværk kan matche. Det betyder, at eesy – eller andre mobilabonnementer, der benytter TDC’s netværk – er et fornuftigt valg for dig, der bor et stykke ude på landet eller som ofte befinder dig langt fra civilisationen.

TDC netværk

Altid EU data i dit abonnement

Hvis du af og til bevæger dig uden for landets grænser og gerne vil benytte din telefon på dine udlandseventyr, kan du trygt vælge et mobilabonnement fra eesy. Uanset hvilken pakke du vælger, følger der nemlig en rigtig fornuftig mængde EU-data med, så du kan tjekke mails, sende snaps eller dele billeder på Instagram uden at det koster dig ekstra.

Fremragende ry hos forbrugerne

I skrivende stund har mere end 2.200 personer givet deres mening om eesy til kende hos Trustpilot.

84% har valgt at belønne mobilselskabet med 5 ud af 5 stjerner. I den modsatte ende har kun 7% givet den dårligste bedømmelse på 1 ud af 5 stjerner.

Samlet ender eesy med en vurdering på 4,5 og får dermed prædikatet ‘Fremragende’.

Eesy trustpilot

Hvad roses eesy for?

Der er masser og masser af ros til eesy hos Trustpilot, og det er især den hurtige og effektive kundeservice, som får armene i vejret hos de tilfredse forbrugere. Flere kan fortælle om, hvordan de har fået løst diverse udfordringer på ganske kort tid takket være de kompetente medarbejdere, som betjener telefonerne hos eesy.

Det virker også til, at et skifte til eesy fra et teleselskab til et andet er hurtigt og smertefrit. Flere beretter i hvert fald om, at det nye simkort ankom i tide, og at resten af opsætningen var helt simpel og ligetil.

Og apropos simpelt, kan flere fortælle om, at selskabet lever op til deres filosofi om netop at være simple. Appen er nem at betjene, ligesom priser og abonnementer er gennemskuelige.

Slutteligt fortæller en del af de tilfredse kunder, at de er imponerede over mobildækningen.

eesy anmeldelse 1

Hvad kritiseres eesy for?

Kigger vi på de negative anmeldelser fra utilfredse kunder, er det især prisstigninger, som får folk til tasterne.

Flere kan berette om, at der det seneste stykke tid har været op til flere prisstigninger. eesy fortæller selv, at prisstigninger skyldes øgede udgifter til data.

Et par anmeldere har også haft uheldige oplevelser med telefonsælgere.

Kort opsummering

Det erklærede mål for eesy har fra begyndelsen været at levere mobiltelefoni på den mest enkle måde. Baseret på vores egen research og brugeranmeldelser ser det ud til, at eesy er lykkedes ret godt med dette.

Hos eesy finder du kun et begrænset udvalg af mobilpakker, så det er nemmere for dig at vælge. Streaming, bonusordninger og lignende findes ikke hos eesy, hvor fokus udelukkende er på at levere telefoni.

Hvis man ser bort fra introtilbud til nye kunder, er priserne hos eesy rimelige, selvom de ikke helt kan måle sig med markedets billigste mobilabonnementer. Til gengæld får du adgang til TDCs mobilnetværk, som i 8 år i træk er blevet kåret som det bedste i landet.

Du kan administrere dit mobilabonnement hos eesy gennem den gratis app, som selskabet tilbyder. Betjeningen er simpel og intuitiv, men vi havde gerne set, at man også havde mulighed for at tilgå sit abonnement på computeren.

På grund af det fremragende ry på Trustpilot, de rimelige priser og den uovertrufne mobildækning, tøver vi ikke med at anbefale eesy til alle, der har brug for et simpelt og ligetil mobilabonnement.

Ofte stillede spørgsmål om eesy

eesy bruger TDC Net, som 8 år i træk er blevet kåret som Danmarks bedste.

eesy er ejet af virksomheden Nuuday, som er et datterselskab til TDC.

Udover eesy ejer Nuuday også YouSee, Telmore og Relatel samt en række andre brands, som ikke er relateret til mobiltelefoni.

eesy er et mobilselskab hvor fokus er på at gøre brugeroplevelsen simpel og overskuelig. Du finder således kun ganske få mobilpakker, hvoraf ingen af disse er fyldt med overflødige tjenester og andet ekstra. 

eesy er mobiltelefoni og intet andet. 

eesy logo
4/5

4,0/5

eesy logo
4/5

4,0/5