Spring til indhold

Anmeldelse af
3

3 screenshot
0
3.2/5
Kundeservice
3/5
Dækning
4/5
Ry blandt forbrugerne
3.1/5
Udvalg
3.5/5
Priser
2.5/5

5G:
Ja

Netværk:
3

Binding:
Ingen

Uddybende anmeldelse af
3

3 logo

3 er et mobilselskab, som er svært at undgå. Tænder du dit fjernsyn, vil du ofte blive mødt af iøjnefaldende reklamer for mobilselskabet, som blandt andet har samarbejdet med Snoop Dogg og David Hasselhoff. Ringer du til en mobiltelefon med et 3 abonnement, bliver du ligeledes mødt af deres meget genkendelige opkaldstone (“Threeee is the magic nuuumber…”) 

3 Mobil er derfor svært at komme udenom. Men er mobilselskabet værd at blive kunde hos? Det kan du blive klogere på i denne anmeldelse, hvor vi går 3 efter i sømmene.

Fordele

Familierabat

Ubegrænset data i 73 lande

Abonnementstjek

Adgang til moderne telefonsvarer

Tilbyder eSIM

Ulemper

Høje priser

Begrænset streamingudvalg

Gratis abonnementstjek

Hos 3 mener man ikke, at kunderne skal betale mere end højst nødvendigt.

Derfor får du hvert tredje måned et gratis abonnementstjek, hvor det vil fremgå, om det giver mening for dig at skifte til en anden mobilpakke hos 3. Bruger du ikke al din data hver måned, vil du derfor blive foreslået at skifte til et billigere abonnement med mindre data.

Saml familiens abonnementer hos 3 og spar penge

Hos 3 Mobil er der penge at spare, hvis I er flere i familien, der er kunder.

Hvis en enkelt person skal købe et mobilabonnement med fri tale og fri data hos 3, koster det 270 kr./md.

Hvis yderligere tre personer hopper med og lader sig oprette hos selskabet, er prisen 600 kr./md. i alt, altså blot 150 kr. pr. person.

Hvis I er 6 personer om mobilabonnementet, bliver den samlede pris 820 kr./md., hvilket giver en pris pr. person på 136,66 kr.

3Family

Data i 73 lande

3 Mobil er særligt velegnet til personer, der ofte befinder sig uden for Danmarks grænser. Mobilselskabet tilbyder nemlig sine kunder at bruge data i udlandet – præcist i 73 lande – uden at det koster ekstra.

Denne service kaldes 3LikeHome og er inkluderet i de fleste mobilabonnementer fra 3.

Nedenfor kan du se en liste over de lande, hvor du kan bruge data uden ekstra beregning.

Spar penge på enkelte streamingtjenester

Hos 3 Mobil kan du, ligesom hos en del andre mobilselskaber, tilkøbe streaming til dit mobilabonnement. Hvis du gør det, vil du kunne glæde dig over en mindre besparelse hver måned.

Hvis du for eksempel vælger at oprette et TV2 Play-abonnement gennem 3, vil du for 79 kr./md. få adgang til Basispakken uden reklamer, som normalt koster 99 kr. Du sparer derfor 20 kr. hver måned.

Med tanke på 3’s størrelse er det en smule skuffende, at udvalget af streamingtjenester ikke er større. Hvis du gerne vil kombinere dit mobilabonnement med streamingtjenester for at spare penge, vil du være bedre tjent med at vælge Telmore eller CBB Mobil, som begge tilbyder adgang til de fleste af de mest populære streamingportaler herhjemme.

3 streaming

Visuel3Svar – en moderne telefonsvarer

Telefonsvareren er efterhånden en ældre opfindelse, og selvom vi teknologisk har rykket os langt det seneste stykke tid, har udviklingen ikke for alvor fulgt med på lige præcis dette område.

Det er – hvis du spørger os – en smule upraktisk og gammeldags, at man fortsat skal ringe til sin telefonsvarer for at tale med en maskine, hvorefter man skal bøvle med at trykke på de helt rigtige taster for at aflytte sine beskeder.

Hos 3 er man enig i vores opfattelse, og derfor tilbyder mobilselskabet adgang til ‘Visuel 3Svar’, som tjenesten hedder.

Denne tjeneste – som sagtens kan kaldes telefonsvarer 2.0 – gør det muligt for dig at se et overblik over beskeder på din telefonsvarer, så du let kan vælge den, du gerne vil lytte til.

Du kan nemt se, hvilke beskeder du mangler at lytte til, ligesom du kan pause og spole i lydbeskeden.

Visuelt 3svar

Tilbyder eSIM

I en verden, hvor mere og mere flyttes fra den virkelige verden og ind i den digitale, giver det god mening, at det fysiske SIM-kort også følger samme udvikling.

Hos 3 behøver du ikke bøvle med det lille plastik-SIM-kort, som skal sættes i din telefon, for her er SIM-kortet digitalt.

Dit eSIM modtager du som en QR-kode, som du blot skal scanne for at få adgang til en billedguide, som tager dig igennem installationsprocessen.

Køb mobiler, laptops og tablets hos 3

Hos 3 får du adgang til et stort udvalg af de nyeste smartphones fra en række af de største mobilproducenter. Du finder naturligvis telefoner fra Apple og Samsung, men der er også produkter fra OnePlus, Nokia og Xiaomi på de digitale butikshylder.

Mobilselskabet tilbyder ligeledes et fornuftigt udvalg af tablets, og står du og mangler en laptop, kan du sågar også købe en sådan hos 3. Udvalget af bærbare computere er dog ret begrænset i øjeblikket, hvor der blot er to Samsung computere til salg.

Middelmådigt ry hos forbrugerne

3 er i skrivende stund blevet anmeldt af næsten 14.000 personer.

38 % har givet virksomheden en perfekt score på fem stjerner. 32 % har kun givet en enkelt stjerne ud af 5 mulige.

Samlet set ender 3 med en vurdering på 3,1, hvilket giver prædikatet “Middel”.

3 Trustpilot

Hvad roses 3 for?

De fleste af de positive tilbagemeldinger drejer sig om kundeservice hos 3. Det nævnes, at personalet er både venligt og hjælpsomt.

Derudover er det især 3’s mobile bredbånd, som giver anledning til begejstring hos de tilfredse kunder.

Flere anmeldere nævner desuden, at mobiltelfoni med 3LikeHome fungerer upåklageligt.

Hvad kritiseres 3 for?

Efter at have læst de negative anmeldelser af 3, tegner der sig ikke umiddelbart noget klart billede af, hvad selskabet gør forkert. Kritikken stikker i mange retninger, og det virker til, at der ofte er tale om enkeltstående uheldige sager.

Når hele 32% af anmeldelserne er på blot én enkelt stjerne, kan der dog ikke være nogen tvivl om, at selskabet med fordel kunne gøre sig mere umage med at behage kunderne.

Konklusion

3 er et rigtig fornuftigt mobilselskab, som ikke er bange for at tage chancer og prøve nye ting. De står blandt andet bag en ny og innovativ telefonsvarer, som vi gætter på, vil sætte standarden i fremtiden. 

Er du en prisbevidst forbruger, som gerne vil have mest muligt mobilabonnement for dine penge, er 3 formentlig ikke det rette selskab for dig. Du får godt nok mere for dine penge her, end du gør hos billigere mobilselskaber, men på pris alene kan 3 ikke rigtigt konkurrere med de mange billigere alternativer på markedet. 

Hvis prisen er afgørende for dig, anbefaler vi i stedet, at du kigger vores oversigt over billige mobilabonnementer her.

Der kan være penge at spare på streamingtjenester, hvis du er kunde hos 3, men vi havde meget gerne set, at udvalget af tjenester var større. Lige nu er mængden af streamingtjenester begrænset, og flere af de helt store er ikke tilgængelige igennem 3.

3 logo
3.2/5

3,2/5

3 logo
3.2/5

3,2/5