Spring til indhold
Hjem » Hvad koster den dyreste mobiltelefon, der findes?

Hvad koster den dyreste mobiltelefon, der findes?

  • af
Hvad koster den dyreste mobiltelefon nogensinde

Hvis du synes, at en almindelig iPhone er dyr, falder du formentlig ned af stolen, når du hører, hvad en Falcon Nova iPhone 6, som i skrivende stund er verdens dyreste mobiltelefon, koster.

Verdens dyreste telefon blev lanceret i 2014, hvilket vil sige, at denne telefon efterhånden har siddet på tronen for den dyreste telefon nogensinde i snart ti år. 

Hvis telefonen, der bærer navnet Falcon Nova iPhone 6, skal fratages titlen som verdens dyreste telefon, skal en anden telefon sælges for mere end 329,54 millioner kroner, da dette var, hvad den asiatiske rigmand Mukesh Ambani betalte for telefonen, da han investerede i denne som en gave til sin hustru.

En hovedårsag til at telefonen er så dyr, som den er, er, at den ikke blot er belagt med, men decideret fremstillet i 24 karat guld. 

Derudover er dens bagside prydet med en stor lyserød diamant. 

Apple står bag langt de fleste af verdens dyreste telefoner

Hvis du finder en liste over de ti dyreste telefoner nogensinde, vil du erfare, at Apple står bag langt de fleste modeller på listen. Faktisk er Apple på nuværende tidspunkt også producenten bag den næst- og tredje dyreste mobiltelefon nogensinde. 

Selvom disse to telefoner også er voldsomt dyre, er de prismæssigt ikke i nærheden af Falcon Nova iPhone 6.

Den næstdyreste telefon nogensinde (Stuart Hughes iPhone 4S Elite Gold) koster 63,87 millioner kroner, mens den tredje dyreste telefon nogensinde (Stuart Hughes iPhone 4 Diamond Rose) koster 54,36 millioner kroner.

Hvad koster en almindelig iPhone?

For at sætte ovenstående priser i perspektiv kan vi fortælle, at hvis du ønsker at erhverve dig en udgave af den nyeste iPhone, skal du sandsynligvis hoste op med mellem 6000 og 8500 kroner. 

For mange vil dette også være mange penge, men dog et beløb, som langt de fleste vil kunne spare op, modsat de 329,54 millioner, som verdens dyreste telefon gik for. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *