Spring til indhold
Hjem » Guide: Sådan gør du din mobil hurtigere

Guide: Sådan gør du din mobil hurtigere

  • af

Indholdsfortegnelse

Hvis din mobil er blevet en kende sløv på det seneste, er artiklen her lige noget for dig. I denne finder du nemlig en række tips til at få en hurtigere mobil. 

Hvis din telefon i løbet af det seneste stykke tid er blevet langsommere og langsommere, kunne noget tyde på, at telefonens arbejdshukommelse – altså RAM – ikke længere kan følge med. 

Og hvis dette er tilfældet, kan en løsning være at slette nogle af de apps, billeder og spil, man ikke længere bruger.

Undersøg, hvad der optager din telefons hukommelse

Uanset hvilken smartphone du ejer, vil du kunne gå ind i din telefons indstillinger og et sted relateret hertil se, hvad din telefons hukommelse bruges på. 

Her vil du let kunne danne dig et overblik over, hvorvidt det er billeder, videoer, apps eller noget fjerde, der for alvor trænger til at blive ryddet op i. 

Jeg har gjort, hvad I har sagt, men den er stadigvæk sløv…

Hvis du har slettet alle de apps, spil og billeder, du finder unødvendige, og det ikke har hjulpet en dyt, har vi heldigvis stadigvæk et par tips i ærmet til, hvad du kan gøre med henblik på at gøre din telefon hurtigere. 

En yderligere mulighed er nemlig at gendanne telefonens fabriksindstillinger. Det plejer at være effektivt!

Inden du kaster dig ud i dette, anbefales det dog, at du gemmer alle de apps, billeder og lignende, du ikke ønsker at miste, på en separat harddisk eller via en cloud-løsning. 

Ved at gendanne til telefonens fabriksindstillinger slettes alle apps, du har hentet, samt alle billeder, du har taget, nemlig, så du er nødt til at være lidt forsigtig og tage dine forholdsregler, hvis du benytter dig af denne metode.

Stadigvæk problemer?

Frustreret mand

Hvis det – at du gendanner til telefonens fabriksindstillinger – ej heller hjælper på din telefons hastighed, er det ikke usandsynligt, at telefonens batteri er sløvhedssynderen. Et slidt batteri kan nemlig influere negativt på en telefons hastighed. 

For nogle telefoner gælder det, at det er relativt let at udskifte batteriet, mens det for andre ikke er noget, som enhver lægmand bare kan gøre. 

Derfor vil mange være nødsaget til at alliere sig med fagfolk, der har styr på, hvordan man udskifter et mobiltelefonbatteri for at imødekomme den løsningsmodel.

Der findes en del virksomheder, der har specialiserede sig i at udskifte batterier. Hvis du er interesseret i at finde sådanne, er vores anbefaling, at du Googler: “Udskift batteri i mobiltelefon”.

Du kan eventuelt afslutte din søgning med et bynavn, hvis du ønsker at få vist lokale udbydere af servicen, du er på jeg jagt efter. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *