Spring til indhold
Hjem » De 10 mest populære apps til mobilen i 2022

De 10 mest populære apps til mobilen i 2022

  • af
De 10 mest populære apps til telefonen

Apple har offentliggjort en liste over, hvilke apps danskerne hyppigst hentede i 2022.

I 2022 offentliggjorde Apple en liste over de mest populære gratis apps i Danmark, og der er vist ingen grund til at trække spændingen… 

Så herunder kommer listen med vinderen øverst. 

1. MitID

I 2022 var den mest downloadede app blandt danskerne MitID, hvilket på mange måder giver god mening. Uden MitID er ens adgang nemlig efterhånden voldsomt begrænset online.

2. HBO Max

Den næstmest downloadede app blandt danskerne på App Store var i 2022 HBO Max, som – hvis du ikke ved det – er en streamingtjeneste. 

3. Min Strøm

I 2022 gik strømpriserne amok, hvilket animerede mange danskere til at følge ekstraordinært meget med i her-og-nu-priserne og tilrettelægge deres forbrug efter, hvornår strømmen var billigst.

Derfor er det heller ikke noget chok, at en app som Min Strøm, hvor forbrugerne kan se de aktuelle strømpriser, blev downloadet rigtig hyppigt af danskerne i 2022.

4. Sundhedskortet

Med sundhedskortet-appen kan man have sit eget samt sine børns sundhedskort på sin mobil. Noget, som mange blev fristet af i 2022, hvilket gjorde, at Sundhedskortet-appen blev den fjerde mest downloadede app blandt danskerne i App Store. 

5. GLS

Med GLS-appen kan du få adgang til din personlige profil og følge med i, hvornår dine pakker forventes at ankomme. Noget, som rigtig mange tilsyneladende ønskede i 2022.

6. BeReal

BeReal er en app til fotodeling. Med appen kan du dele et foto dagligt med dine venner. 

Hver eneste dag og på et vilkårligt tidspunkt bliver alle brugere bedt om at tage et billede inden for to minutter og dele dette. Noget, som rigtig mange fandt interessant i 2022. 

7. Coronapas

Selvom pandemien var aftagende i 2022 og fik mindre og mindre fokus, formåede cornapas-appen alligevel at blive den syvende mest downloadede app på App Store blandt danskerne. 

8. Min læge

Med Min Læge-appen kan du få adgang til din praktiserende læge og oplysninger om dine aftale, dine prøvesvar og vaccinationer.

Noget, der appellerer til mange danskere, og blandt andet derfor fandt denne app vej til en ottende plads over de mest downloadede på App Store blandt danskerne i 2022.

9. Kørekort

Med kørekort-appen slipper du for at slæbe rundt på dit fysiske kørekort. I denne app fremgår – hvis du opsætter den korrekt – et digitalt kørekort, som er lige så gyldigt som et fysisk. En løsning, som var så populær i 2022, at kørtkort-appen blev den niende mest downloade blandt danskerne på App Store. 

10. PostNord

PostNord-appen kan – ligesom GLS-appen – hjælpe dig med at holde styr på dine pakker og give dig indsigt i, hvornår din(e) pakke(r) burde blive leveret.

Dette var noget, som danskerne vurderede som ret nyttigt i 2022, og derfor sneg PostNord sig akkurat med på top10 over de mest populære gratis apps i App Store blandt danskerne. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *