Spring til indhold
Hjem » Faret vild på festival? Med disse apps kan du og vennerne let finde hinanden igen

Faret vild på festival? Med disse apps kan du og vennerne let finde hinanden igen

  • af
Blevet væk fra dine venner - find dem igen med denne app

Til begivenheder, der tiltrækker rigtig mange mennesker, er der desværre en risiko for, at man bliver væk fra den gruppe, man er afsted med. Særligt hvis man indtager en del alkohol i løbet af begivenheden. Heldigvis findes der en række smart apps, der gør det let at finde tilbage til flokken, hvis man pludselig er Palle alene i verden. 

Hvis du nogensinde har været til en begivenhed som Roskilde Festival, Smukfest eller Aalborg Karneval, så ved du, at der er stor risiko for at blive væk fra sin flok på et tidspunkt i løbet af begivenheden.

Sker dette, er en mulighed for dig at ringe til en af dem, du er blevet væk fra, men når promillen er høj, er det ikke sikkert, at personen, du ringer til, tager telefonen, og hvis vedkommende gør, er han/hun måske for beruset til at få beskrevet, hvor vedkommende og resten af flokken befinder sig. 

Med en af de apps, vi kommer til at beskrive i de følgende afsnit, vil du kunne slippe for ovenstående bøvl, sæt du bliver væk fra den flok, du er af sted sammen med. 

Find mine venner (iPhone og Android)

I både App Store og Google Play Store findes der en app, der hedder ‘Find mine venner’, og hvis du og dine venner downloader denne, kan I dele jeres placering(er) med hinanden. 

Bliver du væk fra flokken vil via denne app lynhurtigt kunne se, hvor de befinder sig, og hvilken retning du skal bevæge dig i for, at I genforenes. 

Familo

Hvis ‘Find mine venner’-appen af den ene eller anden grund ikke lige er dig, er et fint alternativ til denne appen, der hedder ‘Familo. 

Med denne app kan du – ligesom med ‘Find mine venner’-appen dele din lokation med dine kontakter. 

En forskel er dog, at du her kan dele dine kontakter op i grupper, hvilket betyder, at du eksempelvis vil kunne lave en gruppe, du kalder ‘venner’, en du kalder ‘familie’ og så videre.

Dræner din telefon hurtigere for strøm

Der er ingen tvivl om, at ovenstående apps er smart og et effektivt redskab, når man skal finde hinanden til begivenheder, hvor der er rigtig mange mennesker. 

Der er dog en lille ulempe ved appsene, og det er, at de bidrager til, at din telefon drænes hurtigere for strøm. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *