Spring til indhold
Hjem » 5 sjove gratis spil til mobilen

5 sjove gratis spil til mobilen

  • af
5 sjove gratis spil mobilen

Hvis du mangler lidt at fordrive tiden med, kan du med fordel kaste dig over et eller flere spil til mobilen. Der findes nemlig rigtig mange gode og ekstremt underholdende spil i denne kategori – og det bedste er, at mange af disse er gratis. I artiklen her kan du finde inspiration til, hvilke spil du med fordel kan kaste dig over. Vi præsenterer dig nemlig for vores 5 favoritter.

Uanset om du ejer en Android-telefon eller en iPhone, vil du via din telefons App Store kunne downloade et utal af sjove og underholdende spil til din telefon. 

I din telefons App Store vil du hurtigt kunne danne dig et overblik over, hvilke spil der p.t. er de mest populære, og at tage et kig på dette kan være en god metode til at finde nye sjove spil.

Noget andet, som du dog også kan gøre, er at læse artiklen her til ende. 

I de kommende afsnit præsenterer vi dig nemlig for vores fem favoritspil, og mon ikke et enkelt eller to af disse harmonerer med dine præferencer. 

Indholdsfortegnelse

Candy Crush Saga

I skrivende stund er Candy Crush Saga blevet downloadet mere end en millard gange på Google Play, hvilket gør dette spil til et af de mest downloadede overhovedet.

Størstedelen af dem, der har hentet spillet, har været yderst begejstrede for det, hvilket blandt andet kommer til udtryk ved, at Candy Crush Saga i skrivende stund har opnået en samlet karakter på 4,6 stjerner. 

Hvad går det ud på?

Candy Crush er det, man kalder et puzzle-game. Kort fortalt går spillet ud på, at man skal bytte rundt på og matche slik. 

Det lyder måske lidt forvirrende… 

Og det er egentlig lidt spøjst, da gameplayet er yderst simpelt. Det er dog markant lettere at vise, hvordan gameplayet fungerer end at forklare det med ord. 

Derfor følger der herunder en illustrerende video, så du stensikkert kommer med på præmissen, sæt du ikke allerede kender Candy Crush og ved, hvad dette går ud på. 

Pokemon Go

Da Pokemon Go blev lanceret, stak det helt af, hvad angår tilslutningen til spillet. Over hele verden blev spillet downloadet i uhørt voldsom grad, og uanset hvor og hvornår man gik en tur kort efter lanceringsdatoen, kunne man være ganske sikker på at støde på mindst en håndfuld mennesker, der var på jagt efter pokemon’er.

Med tiden er hypen aftaget en del, hvorfor der i dag ikke er nær så mange spillere af Pokemon Go, som lige da spillet udkom. 

Når det er sagt, er det dog vigtigt at bemærke, at der stadigvæk er relativt stor tilslutning spillet overordnet set, hvorfor du godt kan forvente kamp om de lokale gyms, hvis du kaster dig over Pokemon Go.

Hvad går spillet ud på?

Pokemon Go handler om at på opdagelse i virkelige omgivelser og fange pokemons og erobre de lokale gyms. 

Der er tale om et spil, der benytter Augmented Reality-teknologi, hvilket vil sige, at spillet delvist foregår i den virkelige verden. 

Noget, der er markant lettere at vise end at forklare, hvorfor der herunder følger en illustrerende video.

Subway Surfers

Subway Surfers er en af de største danske spilsucceser nogensinde. En påstand, der kan dokumenteres af, at spillet i 2017 og 2021 var det mest downloadede spil hele verden. Sindssygt, ikke?

Hvad går spillet ud på?

Man spiller som en ung graffitikunstner, der bliver taget i at bedrive graffiti på et tog. 

Som konsekvens heraf flygter ens karakter via jernbaneskinnerne, og spillet går derfor ud på at undgå at ramme tog og lignende, så man ikke bliver fanget eller kommer til skade. 

Clash of Clans

Hvis du er til strategispil, skal du give Clash of Clans chancen, hvis du da ikke allerede har kastet dig over dette fantastiske spil. 

På nuværende tidspunkt er spillet blevet downloadet mere end 500 millioner gange og har præsteret en samlet karakter på 4,5 stjerner. 

Hvad går spillet ud på?

I Clash of Clans skal du bygge en by og træne en klan. 

Din klan kan dels forsvare din by, men den kan også angribe andre klaners baser. Vinder du et slag mod en anden klan, får du guld og eliksir med hjem til din by, hvilket du kan bruge til at udbygge og forstærke denne. 

Monopoly GO

Da jeg var barn, elskede jeg at spille Monopoly – særligt juniorudgaven. 

Derfor blev jeg da også intet mindre end godt og grundigt lykkelig, da jeg opdagede, at jeg kunne vandre ned ad nostalgiens allé ved at hente en digital udgave af spillet til min smartphone.

Hvad går spillet ud på?

Hvis du ikke kender Monopoly, kan vi fortælle, at der oprindeligt er tale om et brætspil, der minder en smule om Matador.

I Monopoly GO! er dette brætspil blevet digitaliseret, men ellers er det meste ved det gamle. 

Kunne du lide brætspillet Monopoly, vil du derfor formentlig også elske Monopoly GO!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *